Predavanja

Panel diskusija "Student.pita?" u Novom Sadu

02.09.2022.
1 min

Panel diskusija "Student.pita?" je serijal studentskih tribina u organizaciji Debatnog kluba univerziteta u Novom Sadu koje obradjuju teme iz svakodnevnog zivota studenata u oblasti ličnog razvoja i karijere. Cilj ovog serijala je da omogućimo studentima da iz prve ruke čuju zanimljive informacije o počecima danas ostavrenih ljudi u svojim sferama delovanja i da im postave pitanja koja ih interesuju.

Panel diskusija "Student.pita?" u Novom Sadu

Prva panel diskusija će se održati 8. septembra sa početkom u 18 časova u Digitalnom Omladinskom Centru (Vojvode Putnika 1, 21000 Novi Sad). Tema nadolazećeg panela je preduzentištvo u očima studenata. Naši govornici na ovome panelu su: Saša Popović; direktor i suosnivač firme Vega IT; Djordje Petrović;vlasnik i direktor holandske konsultantske firme Companies Connected, izvršni direktor Holandsko-Srpske Privredne Asocijacije I autor serijala „Ja, Preduzetnik“ i Dubravka Bjekić; osnivač i direktor kompanije Payspot.

Prijavu možete popuniti na ovom linku.

Tokom panel diskusije studenti će moći čuti kako su naši govornici dobili ideje za svoje biznise, kako su ih započeli, na koje su prepreke naišli i kako su ih rešavali. Mladi će moci i da predstave svoje biznis ideje i da iz prve ruke čuju mišljenja relenavntnih ljudi.

Kopiraj link