Predavanja

Panel: Agile + Coaching = Agile Coaching

10.02.2021.
2 min

Još jedna sreda i još jedan panel na temu Scrum-a, Agilnog pristupa radu i Psihologije online 24. februara od 19 časova.

 

Agile plus coaching

Foto: Unsplash

 Ovaj put će Scrum Sredom uz Jeleninu i Miličinu pomoć pokušati da skine veo misterije sa termina "coaching" i "agile coaching".


Neka od pitanja na koje će dati odgovor su:

  • Šta je to zapravo "coaching"?
  • Kako se i da li se razlikuju "coaching" i "agile coaching"?
  • Da li je "coaching" terapija i koja su etička pitanja koja moramo postaviti?
  • Koju vrednost donosi "coach" timu i koliko toga je "samo lovačka priča"?

 

Jelena

 

Osnivač Koučing centra, doktor psihologije, docent na Filozofskom fakultetu, predavač na Global Team Coaching Institute (WBECS, GTCI). Raduje se kada pojedinci i timovi eksperimentišu sa postojećim da bi izmislili još bolje strategije mišljenja i ponašanja. Kombinuje više pristupa koučingu (systemic, solution focused, narrative, appreciative inquiry, personal construct theory) u okviru konstruktivističkog integrativnog koučinga. Autorka i voditeljka ICF akreditovanih programa „Manager as Coach: Growth Mindset in the Workplace“ i „Integrative Constructivist Coaching Diploma“. Autorka knjige „Coaching Psychology: Constructivist Approaches“, u izdanju Routledge.

 

Milica

 

Entuzijastični Scrum master i Agilni kouč, sa velikom strašću za značajne organizacione promene. Stvaranje sigurnih mesta, poverenje i angažovanje unutar tima je njen najveći fokus. Pomažući svima da razumeju kompleksne adaptivne sisteme i njihovu prirodu, trudi se da uvek nauči više o tome kako sa njima postupati. Posle mnogo godina u PM-u, prodaji i (digitalnom) marketingu, pronašla je konačno odredište u Agile-u, Cynefinu i emergentnom, ka ljudima orijentisanom, lideršipu.
Sertifikovani Scrum Master i Agile leader, Sertifikovani integrativni konstruktivistički kouč, Sistemski timski kouč i praktičar Cynefina.

 

Za više informacija, kao i za prijavu klikni na sajt.

 

 

Kopiraj link