Predavanja

Seminar: "Budi spreman!"

22.09.2023.
2 min

Kako je svaki početak težak i izazovan na svoj način tako su i prvi koraci na fakultetu posebno važni za studente prve godine. Da sve može lakše i lepše da protekne i da prilagođavanje novim izazovima ne mora da bude zastrašujuće, pokazali su studenti volonteri iz Studentske organizacije Elektron koji su se i ove godine potrudili da požele srdačnu dobrodošlicu novim kolegama.

Seminar pod nazivom “Budi spreman!” se već desetu godinu za redom organizuje u prostorijama Elektrotehničkog fakulteta u Beogradu i ima za cilj da okupi svih 720 studenata prve godine i pomogne im da se što lakše prilagode novim obavezama koje sa sobom donosi studentski život. 

U okviru četiri dana koliko traje seminar, brucoši će imati priliku da čuju nešto više o studijskim programima koje su upisali, da obnove neophodno gradivo iz matematike i fizike, da se upoznaju sa osnovama elektrotehnike i da pre svega ostvare nova poznanstva i uživaju u lepoj atmosferi. 

Pored dobre osnove znanja sa kojom će započeti svoju prvu akademsku godinu, verujemo da će brucoši sa sobom poneti i dobro raspoloženje, kao i određenu dozu samopouzdanja i da će se što lakše suočiti sa novim izazovima na putu ka svom obrazovnom usavršavanju.

Puno sreće, kako svojim kolegama sa Elektrotehničkog fakulteta tako i svim ostalim studentima prve godine, žele studenti iz Studentske organizacije Elektron!

Kopiraj link