Predavanja

Soft Skills Academy: besplatni seminar u Beogradu

10.05.2024.
2 min

Soft Skills Academy je besplati seminar mekih veština u organizaciji Udruženja studenata elektrotehnike Evrope – EESTEC, lokalni komitet Beograd. Namenjen je studentima svih fakulteta na teritoriji Beograda.

Soft Skills Academy: besplatni seminar u Beogradu

Cilj projekta je pružanje prilike studentima da unaprede svoje veštine koje nemaju prilike da usavrše tokom formalnog obrazovanja. Pored tehničkih znanja, organizacija vremena, prezentacione i komunikacione veštine su neke od neophodnih veština za uspeh mladih stručnjaka. Pohađanjem Akademije, studenti prave veliki korak na ličnom i profesionalnom nivou, i time postaju spremniji za sve ono što ih čeka u poslovnom svetu.

Soft Skills Academy ove godine se održava u periodu od 24. do 26. maja i slavi svoj 15. rođendan. Zanimljivo je da se prvi put održala baš u Beogradu i da se od tada uspešno razvija i prepoznatljiva je studentima širom Evrope.

Zbog sve veće zainteresovanosti iz godine u godinu, ovaj put će čak 60 studenata imati prilku da prisustvuje edukativnim i interaktivnim treninzima, koji će se održavati na Mašinskom fakultetu. Projekat se sastoji od dva predavanja održana od strane predstavnika kompanija NIS i Yettel, kao i tri treninga koja drže sertifikovani EESTEC treneri. Na kraju Akademije, najaktivniji učesnici dobijaju sertifikat.

Partner ovogodišnje Akademije je kompanija NIS.

Prijave su otvorene od 6. maja do 16. maja, a mogu se naći na sledećem linku.

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Istek (EESTEC) predstavlja apolitičnu, nevladinu i neprofitnu volontersku organizaciju. Istek je osnovan 1986. godine u Ajndhovenu, u Holandiji, a danas postoji u 46 gradova u 24 države Evrope. Istek okuplja studente elektrotehnike i računarstva širom Evrope sa ciljem unapređenja njihovog akademskog, profesionalnog i društvenog života. Kroz brojne aktivnosti, uključujući stručne radionice, kulturne razmene i internacionalne konferencije, Udruženje podstiče širenje mreže internacionalnih kontakata, kao i razmenu ideja između budućih inženjera. Istek Lokalni komitet Beograd je punopravan član Udruženja od 2000. godine i trenutno je jedan od najbrojnijih i najbolje organizovanih komiteta u Evropi.

Više informacija možete pronaći na našoj Facebook, Instagram ili LinkedIn stranici, kao i na sajtu www.softskillsacademy.rs.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Vebinar: Studiraj u Srbiji
11.01.2024.
1 min

Vebinar: Studiraj u Srbiji

Predavanja
Vebinar: Kako se pripremiti za razgovor za posao/praksu
14.05.2024.
1 min

Vebinar: Kako se pripremiti za razgovor za posao/praksu

Predavanja
Feedback na dar: Kako da date kvalitetan feedback
23.10.2023.
2 min

Feedback na dar: Kako da date kvalitetan feedback

Predavanja