Predavanja

Zoom kafica - 45 minuta o prednostima i manama freelance karijere

24.06.2020.
2 min

Pozivamo vas na novo onlajn druženje Zum kafica - 45 minuta o prednostima i manama freelance karijere u ponedeljak, 29. juna u 12 sati.

 

Zoom kafica - 45 minuta o prednostima i manama freelance karijere

 

U poslednjem junskom onlajn druženju "Zoom kafica - 45 minuta sa…"  razgovaramo sa Martom Dragojevićsavetnicom za komunikacije, koja će vam preneti svoja iskustva i odgovoriti na pitanja:

  • Šta znači raditi “freelance”?
  • Koje su to tri najveće prednosti i tri najveće mane “freelance” karijere?
  • Kako započeti “freelance” karijeru? 

 

Postavite nam pitanje i daćemo vam odgovor ili savet u okviru nove Zum kafice u ponedeljak, 29. juna sa početkom u 12 časova.

 

Marta radi kao savetnik za strateške komunikacije i menadžer projekata poslednjih 14 godina / Two Dots, Strategic Communications Advisory International, Touchpoint, Image Team, Belgrade Design Week 2010, Brand Architects Belgrade/ od kojih 8 godina radi kao frilenser. Diplomirala je na Filološkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, na Katedri za Opštu književnost i teoriju književnosti.

 

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu, na svim nivoima studija, i onima koji su završili studije u protekle dve godine i koji planiraju ili razmatraju razvoj karijere frilensera.

 

Voleli bismo da druženje organizujemo oko pitanja i dilema koja Vas zaokupljuju.   Molimo vas, pošaljite nam svoja pitanja kroz formu za prijavu i pokušaćemo tokom druženja da odgovorimo na što veći broj njih.

 

Prijava je moguća do ponedeljka 29.6. ujutro na linku.

 

"Zoom kafica   - 45 minuta sa ... " predstavlja novi  onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

 

 

Kopiraj link