Predavanja

Zum kafica - 45 minuta o "Growth Mindset"- u

27.06.2024.
1 min

Tokom poslednjeg susreta u ovom semestru razgovaramo o važnom konceptu razvojnog stava "Growth mindset". Pridruži nam se 2. jula u 12 časova i saznaćeš kako da unaprediš svoj pristup učenju, izazovima i ličnom rastu.

Zum kafica - 45 minuta o "Growth Mindset"- u

Dobićeš jasno objašnjenje šta je fiksni a šta razvojni stav, na koji način da prihvatiš neuspeh i sagledaš izazov kao mogućnost.

Gost nam je Stefan Dumić, zadužen u okviru HR tima za obuku i razvoj zaposlenih u kompaniji L’Oreal, u devet zemalja Adria Balkan regije. Stefan se 2023. godine sertifikovao u Londonu za Gallup Strengths Coaching,  pomaze ljudima da otkriju svoje snage I konstantno ih primenjuju da bi bili uspesniji kako na profesionalnom, tako I na ličnom nivou.

Prijavi se putem linka https://forms.office.com/e/v5w74wJy8Q i postavi pitanje našem gostu.

Zum kafica - 45 minuta sa..." predstavlja format onlajn karijernog vođenja i savetovanja Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu. Druženje studenata I stručnjaka iz poslovne i akademske zajednice Centra organizuje putem Zoom platforme, u formi sastanka, kako bi studenti Univerziteta u Beogradu bili motivisani da uzmu aktivno učešće u diskusiji.

Kopiraj link