Predavanja

Zum kafica - 45 minuta o uspešnom postavljanju ciljeva

21.03.2023.
2 min

Naš uspeh u studiranju, poslu i životu veoma zavisi od toga da li smo dobro postavili naše ciljeve. Postoje dobro i loše postavljeni ciljevi. Svrha cilja jeste da nam daje usmerenje ka onome ka čemu težimo. Dobro postavljeni ciljevi nam pomažu da razlikujemo hitno od bitnog. Da li znate šta je vama bitno?

Zum kafica - 45 minuta o uspešnom postavljanju ciljeva

U sredu 22. marta u 13 časova na novoj Zum kafici razgovaramo sa psihologom i psihoterapeutom Marijom Živković o tome kako da uspešno postavimo ciljeve.

Prijavite se putem linka i postavite pitanje u prijavnom formularu.

Marija Živković je upisala psihologiju na Filozofskom fakultetu u Beogradu, a diplomirala je na Richmond The American University u Londonu. Postdiplomske studije iz psihoterapije i savetovanja upisala je u Londonu na City University, gde je stekla zvanje Post-MSc psihologije savetovanja, kao i akreditaciju Britanskog Psihološkog Društva za kognitivno-bihejvioralnu psihoterapiju. Nakon osnovne specijalizacije, u toku svog profesionalnog razvoja, upoznala je osnove širokog opsega psihoterapijskih pravaca i njihove tehnike integriše u svoj terapijski rad. Trenutno je na edukaciji i superviziji iz Shema terapije.

Druženje je namenjeno studentima svih fakulteta u sastavu Univerziteta u Beogradu na svim nivoima studija i onima koji su završili studije u poslednjih godinu dana. 

„Zum kafica – 45 minuta sa … “ predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Vebinar: Kako da odeš na studentsku razmenu ili praksu kroz Erazmus+
11.01.2024.
1 min

Vebinar: Kako da odeš na studentsku razmenu ili praksu kroz Erazmus+

Predavanja
Startap Vikend u InspiraHub-u
10.10.2023.
6 min

Startap Vikend u InspiraHub-u

Predavanja
ParkUP! 2023
21.06.2023.
1 min

ParkUP! 2023

Predavanja