Predavanja

Zum kafica - 45 minuta sa Borkom Petrovićem o nastavničkoj profesiji

01.02.2024.
2 min

Da li razmišljate o karijeri u nastavi? Da li verujete u moć obrazovanja? Verujete li da je profesija nastavnika poziv, jedan od načina da se menja svet, kreira budućnost? Pitate li se šta je i kako funkcioniše učenička zajednica? Moguće je da niste sigurni koji su izazovi ove profesije? Šta je ono što zaista motiviše i donosi ogromno  zadovoljstvo kada se opredelite za nastavničku profesiju kao poziv?

Zum kafica - 45 minuta sa Borkom Petrovićem o nastavničkoj profesiji

Ovo su samo neka pitanja na koje ćete dobiti odgovore ukoliko nam se pridružite u utorak 13. februara 2024. u 14 časova na novoj Zum kafici.

U gostima nam je Borko Petrović, nastavnik engleskog jezika, proglašen za „najboljeg edukatora Srbije” 2017. i za najboljeg nastavnika na svetu 2022. godine. Borko za sebe kaže da je prosvetitelj, nikada prosvetar. Entuzijasta, motivator, preduzetnik, "izvođač obrazovnih radova" u svakom smislu. Patriota koji voli svoje selo, svog grad i svoju zemlju toliko da veruje da će kvalitetno obrazovanje koje pruža svojim učenicima i kolegama širom Srbije spasiti svet.

Prijavite se putem ovog formulara.

Zum kafica – 45 minuta sa … “ predstavlja onlajn format programa karijernog vođenja i savetovanja mladih, koji smo razvili u Centru za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu, u želji da ostanemo dostupni (i na daljinu) svojim starim i novim korisnicima.

Kopiraj link