Projekti

Četvrti javni poziv za učešće u Katapult programu akceleracije

10.07.2024.
1 min

Fond za inovacionu delatnost otvorio je četvrti po redu javni poziv namenjen startapima za učešće u Katapult programu akceleracije čije su prijave otvorene do 10. septembra 2024. godine. Katapult nudi jedinstvenu priliku za sve inovativne startape koji žele da unaprede svoje poslovanje i osvoje globalno tržište.

Četvrti javni poziv za učešće u Katapult programu akceleracije

Program obezbeđuje mentorstvo i savetovanje od strane iskusnih profesionalaca, povezivanje sa investitorima, edukativne programe, razmenu iskustva, korporativna partnerstva i značajnu finansijsku podršku do 300.000 evra. Katapult je dizajniran da pomogne startapima da dostignu svoj puni potencijal i brže se pozicioniraju na globalnoj sceni.

Četvrti ciklus podrške Katapult programa omogućen je zahvaljujući udruženom partnerstvu Vlade Republike Srbije – Ministarstvo nauke, tehnološkog razvoja i inovacija, Evropske unije i Svetske banke, što je dodatno osnažilo ambicije našeg inovacionog ekosistema da postane prepoznat i konkuretan kroz ovaj program.

Prijava je dostupna putem Katapult portala, a neophodna dokumentacija nalazi se na interent prezentaciji Fonda za inovacionu delatnost.

Rok za prijavu je 10. septembar 2024. godine (u ponoć).

Dodatna sredstva za realizaciju četvrtog javnog poziva Katapult programa obezbeđena su iz budžeta Republike Srbije sa razdela Ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacija u ukupnom iznosu od 3 miliona evra.

Kopiraj link