Projekti

Projekat Brand New Engineers

08.11.2021.
2 min

Pozivamo buduće inženjere da nam se pridruže na projektu “Brand New Engineers - Od integrala do inženjera”, koji organizuje Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd (EESTEC LC Belgrade). Projekat ove godine proslavlja svoj dvanaesti rođendan.  

Projekat Brand New Engineers

Ideja projekta Brand New Engineers jeste da upozna studente sa aktuelnim dostignućima i dešavanjima u svetu inženjerstva, kao i da približi studentima, kroz realne zadatke, današnje potrebe kompanija, i na taj način predstavi kojim sve putevima mogu da nastave  karijeru nakon završetka studija.  

Ove godine projekat čine sledeći sadržaji:  

Konferencija koja će se održati 22. i 23.11.2021. onlajn. Sastoji se iz jednočasovnih predavanja o aktuelnim temama iz oblasti informacionih tehnologija, automatike, energetike, telekomunikacija, elektronike i mnogih drugih. Predavanja će držati profesori Elektrotehničkog fakulteta i predstavnici kompanija - sponzora projekta.  

“ABB Robo Challenge” - takmičenje iz robotike koje se sastoji iz dva kola. Takmičenje, koje je u formi hakatona, će se odvijati u ekipama od 3 do 4 člana, sa mogućnošću individualnih prijava. Prvo kolo, koje će biti održano 27. i 28.11.2021., podrazumeva rad na računaru u vidu optimizacije unapred pripremljenih šablona za upravljanje robotom. Profesori Elektrotehničkog fakulteta će vas, kroz kratku obuku, uvesti u samo okruženje i rad u njemu.

Nakon toga, 2 do 3 ekipe čija rešenja budu dala najbolje rezultate, imaće priliku da svoje rešenje implementiraju na pravom industrijskom robotu.  

Za učestvovanje na takmičenju nije potrebno predznanje iz robotike, tako da je ovo savršena prilika za sve vas koji želite da se oprobate u ovoj uzbudljivoj oblasti, a ne znateodakle da počnete.  

Za sve informacije posetite naš sajt: brandnewengineers.rs.

Facebook stranicu: facebook.com/BrandNewEngineers.

Instagram stranicu: instagram.com/brand_new_engineers/.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Projekat - Council Meeting 2022
19.04.2022.
2 min

Projekat - Council Meeting 2022

Projekti
Radionice i konkurs: Izazov sistemskog redizajna
11.06.2021.
5 min

Radionice i konkurs: Izazov sistemskog redizajna

Projekti
Raspisan konkurs SKC-a za prvi CD
29.07.2021.
1 min

Raspisan konkurs SKC-a za prvi CD

Projekti