Projekti

Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

15.05.2024.
3 min

Studentska organizacija ESTIEM LG Beograd, biće domaćin humanitarnog i sportskog turnira pod imenom Dani Sporta, koji će se održati od 24. do 26. maja.

Zajedno za pobedu: Dani Sporta spajaju srca i sport

ESTIEM LG Beograd je grupa članova evropske organizacije ESTIEM, sa sedištem na Fakultetu organizacionih nauka. ESTIEM je evropska mreža studenata industrijskog inženjerstva i menadžmenta, koju čine 76 lokalnih grupa od Ankare do Stokholma.

ESTIEM LG Beograd trenutno broji više od 160 aktivnih članova koji rade na organizaciji 10 projekata godišnje, kako lokalnih tako i internacionalnih. Vizija koju svi članovi organizacije nose u sebi je profesionalni napredak na ličnom nivou i prenošenje tog znanja na generacije koje dolaze.

Dani Sporta su humanitarno-sportski događaj koji će se održati u periodu od 24. do 26. maja, i otvoren je za sve studente Univerziteta u Beogradu. U saradnji sa Budi Human fondacijom, projekat Dani Sporta ima primaran cilj da sakupi što više sredstava za dobrotvorne svrhe, kao i da promoviše značaj fizičkog zdravlja i fizičke aktivnosti za mlade. Projekat će omogućiti studentima da se prijave i takmiče u 5 različitih sportova: futsal, basket, odbojka, tenis i šah. Svi prisutni učesnici će imati priliku da kroz 3 dana projekta učestvuju u prikupljanju novčanih sredstava za one kojima je to najpotrebnije. Kako je projekat i zabavnog karaktera, učesnici će imati prilike da uživaju i da se opuste tokom samog događaja. Svoje slobodno vreme na projektu učesnici mogu da provedu bodreći svoje kolege, ili uživati u brojnim interaktivnim aktivnostima koje nudi Chill Zona.

Projekat započinje svečanim otvaranjem 24. maja posvećeno našim najuspešnijim sportistima koji će svojom pojavom uveličati sam događaj. Isto veče će se održati žrebovi za predstojeće turnire, humanitarna nagradna igra, kao i koktel veče.

Glavni deo projekta, odnosno turniri, održaće se 25. i 26. maja na terenima na Adi Ciganliji. Za šah i tenis se učesnici prijavljuju individualno, dok za ostale sportove ekipu prijavljuje kapiten u sledećem formatu: futsal (5+1), odbojka (4+1), basket (3+1).

Ono što Dane Sporta izdvaja u moru sportskih turnira jeste to što se kotizacija za sportove ne plaća, već će se sredstva prikupljati putem aktivnosti koje će se odvijati u Chill Zoni, koja će biti otvorena i za prolaznike.

Prijave su otvorene do 19. maja, a na projektu su dobrodošli svi studenti koji žele da se zabave uživajući u svojim omiljenim sportovima, ali i da pre svega učestvuju u nečemu mnogo većem, pružanjem pomoći onima kojima je najviše potrebna.

Link ka prijavi se nalazi ovde, a više informacija o samom projektu možete pronaći na Instagram stranici @estiemlgbelgrade.

Kopiraj link

Slični tekstovi

RISE konkurs za mlade produžen do 8. oktobra
03.10.2023.
3 min

RISE konkurs za mlade produžen do 8. oktobra

Projekti
BOLD Small Grants - konkurs je otvoren od 20. marta do 20. aprila
10.04.2024.
3 min

BOLD Small Grants - konkurs je otvoren od 20. marta do 20. aprila

Projekti
RISE konkurs za mlade sa dobrim idejama za društvo produžen do 6. novembra!
01.11.2022.
4 min

RISE konkurs za mlade sa dobrim idejama za društvo produžen do 6. novembra!

Projekti