Radionice

Do 3. jula prijave za studentski startap kamp ParkUP! u NTP Beograd

22.06.2022.
2 min

Otvorene su prijave za novi studentski startap kamp u Naučno-tehnološkom Beograd (NTP Beograd), koji poziva sve zainteresovane studente da se pridruže jedinstvenoj startap avanturi.

Studentski startap kamp ParkUP! u NTP Beograd

Foto: NTP Beograd

Višednevni program učenja, rada i druženja, namenjen studentima koji žele da zakorače u startap svet, steknu znanja i veštine kako da kreiraju ideje/uoče probleme, formiraju tim i upoznaju se sa koracima u razvoju jednog uspešnog startap-a, biće održan od 14. do 19. jula.

Prijave su otvorene do 3. jula u ponoć na LINKU.

Na ParkUP! mogu konkurisati studenti svih fakulteta, osnovnih, master i doktorskih studija, od 18 do 26 godina starosti, koji su otvoreni za nova znanja i iskustva, zainteresovani za svet startapa, proaktivni, zainteresovani da upoznaju nove ljude i oprobaju se u timskom radu.

Za učešće je dovoljna otvorenost ka novim znanjima. Nije potrebno da studenti imaju oformljen tim ili poslovnu ideju – do nje će doći kroz dinamičan rad na kampu!

Studente očekuju interaktivna predavanja i radionice o razvoju inovativnih biznisa zasnovane na Lean startap metodologiji, rad u timu sa kolegama studentima sa drugih fakulteta i mentorima, kao i deljenje iskustva sa startap osnivačima iz NTP zajednice.

Sertifikati o završenom programu će biti dodeljeni svim polaznicima koji budu aktivno učestvovali na Kampu, a najbolji tim dobiće i dalju podršku za razvoj inovativne ideje.

Više informacija o programu pogledajte OVDE.

Studentski startap kamp organizuje se u saradnji sa Poslovno tehnološkim inkubatorom tehničkih fakulteta Beograd (BITF) i podržan je od Vlade Švajcarske kroz projekat „Tehnopark Srbija 2 – Podsticanje izvoza kroz razvoj tehnoloških parkova“.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Globalna Inicijativa za razvoj veština
23.07.2021.
1 min

Globalna Inicijativa za razvoj veština

Radionice
Radionica - Intervju baziran na kompetencijama - kako se pripremiti?
07.10.2021.
2 min

Radionica - Intervju baziran na kompetencijama - kako se pripremiti?

Radionice
Besplatan kurs francuskog jezika! Prijavi se!
03.03.2021.
1 min

Besplatan kurs francuskog jezika! Prijavi se!

Radionice