Radionice

Radionice: Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa

01.02.2024.
3 min

U današnjem digitalnom i stalno menjajućem svetu, sposobnost da se prilagodimo promenama i razvijemo nove veštine postaje sve važnija. Posebno je ovo bitno za mlade iz osetljivih grupa, kao i NEET mlade, koji se često suočavaju sa dodatnim izazovima na tržištu rada. 

Radionice: Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa

Novosadski edukativni centar podržan od strane Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) realizuje projekat "poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa" kako bi mladi uvideli potrebu za usavršavanjem i razvojem svoje karijere! 

Ovaj program namenjen je za sve mlade (nezaposlene) osobe iz osetljivih grupa, koje žele nešto da učine u svom životu, pronađu posao koji im odgovara i budu zadovoljne svojim izborom i karijerom. 

Prijavi se na mesečni online program i spremi se za neka nova interaktivna i zanimljiva iskustva.

Sve radionice počinju u 19:00 časova.

  • Pokreni se (pro)nađi se - karijerno savetovanje kroz igru 02.02. 

Pridružite nam se na ovoj uzbudljivoj radionici na kojoj ćemo kombinovati moć gamefikacije (učenje kroz igru) sa savetovanjem o karijeri.

  • Kako izabrati odgovarajuću karijeru 06.02. 

Koji su vaši planovi i karijerni ciljevi i Kako da ih uskladite sa svojom ličnošću? Razgovaraćemo o strukturi ličnosti i motivacije u skladu sa njima pristupiti svojoj karijeri i izboru zanimanja. 

  • Otključaj svoje potencijale - radionica ličnog razvoja 08.02.

Istražite različite tehnike i prakse koje će vam pomoći da iskoristite svoje prednosti, prevaziđete prepreke i steknete nove veštine. 

  • Finansijsko obrazovanje - radionica 13.02. 

Naučite praktične strategije za optimizaciju vašeg finansijskog blagostanja i donošenje informisanih odluka za sigurnu budućnost.

  • Efikasna komunikacija - radionica 20.02

Poboljšajte svoje komunikacijske veštine i postanite efikasniji komunikator kako u ličnom tako i u profesionalnom okruženju. 

  • Razgovor za posao 22.02.

Online radionica na kojoj ćemo podeliti vredne savete i strategije za vaš sledeći intervju. Steći ćete samopouzdanje i veštine koje su vam potrebne za uspeh.

Prijave su moguće putem ovog formulara. Imate mogućnost da se prijavite za pojedinačne radionice, kao i za sve.

Učešće u online programu se ne naplaćuje. 

Projekat „Poboljšanje ekonomske perspektive mladih iz osetljivih grupa“ sprovodi Novosadski edukativni centar u partnerstvu sa Institutom za medijaciju, pregovaranje i javne politike. Inicijativa je deo Regionalnog programa lokalne demokratije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2) koji finansira Evropska unija (EU), a sprovodi Program Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP).

Kopiraj link