Takmičenja

Bosch Future Mobility challenge

18.10.2023.
2 min

Prijavi se za internacionalno studentsko takmičenje Bosch Future Mobility Challenge do 31. oktobra!

Bosch Future Mobility challenge

Ako su ti bliske teme autonomnih vozila, dizajna hardvera, softvera ili programiranje koristeći C++ ili Python, ovo je takmičenje za tebe.

Tokom celokupnog takmičenja imaćeš podršku naših kolega iz Bosch inženjerskog centra u Klužu, kao i kolega iz novoformiranog Bosch Inženjerskog centra u Beogradu.

Ovaj događaj svake godine okuplja veliki broj timova sa ciljem da razviju algoritme autonomne vožnje i povezivanja, kako bi vozilo moglo autonomno da navigira kroz okruženje koje simulira minijaturni grad.

Šta treba da razvijete?

Algoritam koji će ispuniti niz zadataka, kao što je detekcija pešaka, zaobilaženje automobila na autoputu, parkiranje...

Kako ćete to uspeti?

Dobićete potpuno ispravan model vozila, kontrolnu tablu za praćenje stanja automobila i Bosch mentorstvo! 

Ukoliko se pronalaziš u ovom opisu, oformi tim sa kolegama sa fakulteta, pronađite mentora i uskočite u automobilsku budućnost!

Vredne nagrade su obezbeđene za najuspešnije timove, a pobednici takmičenja će kući odneti 7000€!

Prijave su već otvorene, zato nemojte da čekate i prijavite se putem linka www.boschfuturemobility.com.

Ako te interesuje više informacija o takmičenju i imaš pitanja na koje ne možeš da pronađeš odgovor, pridruži se našoj onlajn prezentaciji 20.10. u 14.30 časova na aplikaciji MS Teams sa kodom 365 484 989 978 i šifrom GPKz9V ili skeniranjem QR koda.

  Bosch Future Mobility challenge  
Kopiraj link