Takmičenja

Otvorene prijave za BizKod v6.0

08.04.2022.
2 min

BizKod je takmičenje za programere i ekonomiste, namenjeno studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija i Ekonomskog fakulteta u Subotici. Održava se već tradicionalno u organizaciji Infostud grupe, u saradnji sa fakultetima.

Otvorene prijave za BizKod v6.0

Ovogodišnji BizKod održaće se 21. i 22. maja i trajaće 24 sata, u formi hakatona.

Timovi će tokom 24 sata nastojati da reše programerski ili poslovni problem koji im zadaju mentori iz Infostuda. Da je njihova ideja dovoljno dobra i primenjiva u poslovnoj praksi, moraće da uvere i žiri, a na kraju će biti proglašeni i pobednički timovi koje očekuju i lepe nagrade.

Uslovi za učešće

Studiju slučaja za ekonomiste činiće biznis i softverski deo, pa je poželjno da timovi budu sastavljeni od studenata različitih usmerenja (MAR, PIN, FBO, MEN, RIR, EEB, AEA, TRG).

Studiju slučaja za programere činiće samo softverski deo iz oblasti baza podataka, web programiranja, računarskih mreža, veštačke inteligencije, razvoja mobilnih aplikacija i informacionih sistema.

Sastavi tim

Pozovi prijatelje i napravite tim od 4 učesnika. Pravo učešća imaju svi studenti Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici i svi studenti Ekonomskog fakulteta u Subotici.

Prijavi se

Prijava treba da sadrži: ime tima; biografije članova tima; naznačiti ukoliko je timu potreban laptop (ako nemaju svoj); naznačiti ukoliko postoje neki posebni zahtevi po pitanju ishrane (npr. alergije); i veličine majica koje članovi tima nose.

Učestvuj i osvoji nagrade

Za datu temu uradi projekat najbolje što umeš. Testiraj svoje znanje, budi timski igrač i osvoji nagrade!

Važni datumi

Prijave su otvorene od 04. do 26. aprila 2022.

Takmičenje će biti održano 21. i 22. maja 2022.

Kopiraj link