Takmičenja

Prijavite se za L’Oréal Brandstorm takmičenje za mlade inovatore

07.03.2024.
2 min

Oblikujte budućnost lepote

Ukoliko imate do 30 godina, kreativni ste, poznajete tehnologiju i možete da zamislite kako ona menja budućnost industrije lepote, L'Oréal Adria-Balkan vas poziva da se prijavite na jedno od najvećih globalnih takmičenja, L'Oréal Brandstorm 2024. Poziv je otvoren za studente i mlade iz ukupno 72 zemlje širom sveta, a priliku da se oprobaju u takmičenju sa svojim vršnjacima imaju i mladi iz Srbije.

Prijavite se za L’Oréal Brandstorm takmičenje za mlade inovatore

Zadatak za učesnike ovogodišnjeg Brandstorm takmičenja je da osmisle inovativna tehnološka rešenja koja redefinišu budućnost profesionalne lepote. Najbolji timovi će svoja rešenja predstaviti na regionalnom finalu u aprilu, a pobednički tim će se plasirati u veliko međunarodno finale, koje će se u junu mesecu održati u Londonu. Glavna nagrada podrazumeva tromesečnu praksu u L'Oréalovom kreativnom sedištu u Parizu, u okviru koje će raditi na sprovođenju svoje ideje u delo.

Poziv na takmičenje je otvoren za sve profesionalce, studente i mlade do 30 godina, nezavisno od područja studija ili iskustva. Zainteresovani mogu da se prijave do 25. marta 2024. godine, putem online platforme brandstorm.loreal.com/en.

Sa ciljem da privuče što veći broj mladih inovatora iz različitih područja, L'Oréal Brandstorm je tokom tri decenije postojanja izrastao u najveće svetsko takmičenje u inovacijama za studente, koje svake godine okupi gotovo 100.000 učesnika nudeći im profesionalno iskustvo koje će im omogućiti da se razvijaju i rastu. Kroz učešće u ovom programu, studentima je omogućeno online mentorstvo, jedinstveni model online učenja, kao i pristup vrednim materijalima i platformama.

Ovo tradicionalno takmičenje deo je L’Oréal-ove posvećenosti pružanju podrške mladim ljudima na početku njihovog profesionalnog života. Tokom proteklih godina, Brandstorm se od marketinškog takmičenja pretvorio u tehnološki izazov koji odražava L’Oréal-ovu ambiciju da postane „Beauty Tech kompanija“.

Za više informacija posetite: brandstorm.loreal.com

Kopiraj link