Prijave na ovaj oglas su zatvorene. Pogledaj koji su trenutno aktuelni poslovi nasajtu klikom ovde.
/posao/logo/duosasinosnovilogo.jpg
Prvi posao
Manual QA Engineer
Lokacija Beograd | Hibrid
Rok za prijavu 31.05.2023.
Postavljeno 16.05.2023.
Puno radno vreme
Potrebno je do dve godine radnog iskustva

Mi smo Duos Asinos. Naša priča počela je 2016, radimo sa dugogodišnjim partnerima iz Severne Amerike na inovativnim IT rešenjima. Naš kolektiv broji 80 inženjera i profesionalaca koji su maheri u raznim oblastima IT-a kao što su software development, quality assurance, design, infrastructure i druge.

Trenutno imamo otvorenu poziciju za Manual QA Engineer-a.

Projekat je dating aplikacija sa velikom korisničkom bazom. Broj dnevnih korisnika je oko 40 miliona, dok je broj registrovanih oko 100 miliona. Korisnici aplikacije pristupaju preko tri platforme, iOS (pisan u Swift-u), Android (pisan u Kotlinu) kao i preko web aplikacije (pisanoj u PHP-u i React-u). Sama veličina baze korisnika znači da QA mora da bude na zavidnom nivou po efikasnosti.

Na ovom projektu sarađujemo sa timovima sa Kipra, iz Ukrajine i iz Kanade, tako da se može očekivati da u timovima budu ljudi iz različitih vremenskih zona.

Okvirno radno vreme je od 10-18 časova, od ponedeljka do petka, od čega se sastanci mogu očekivati u periodu od 15-18 časova zbog razlika u vremenskoj zoni članova pojedinih timova. Nismo fanovi sastanaka, tako da se trudimo da ih svedemo na minimum, najčešće su samo dnevne SCRUM ceremonije. Takođe nudimo mogućnost četvorodnevne radne nedelje (ponedeljak-četvrtak) od po 10 časova dnevno, isto sa početkom od 10 časova. Razumemo da pojedini zaposleni imaju lične obaveze, te smo voljni da napravimo ustupke dokle god je na kraju dana posao obavljen. Verujemo u profesionalnost naših zaposlenih i da mogu da raspolažu svojim vremenom tako da se posao završi. Cenimo lično vreme naših zaposlenih, tako da nakon radnog vremena neće stizati nikakvi pozivi i poruke vezane za posao. 

Naša firma čvrsto veruje u rad od kuće, te dolazak u kancelariju nije obavezan i to pravilo se definitivno neće menjati. Najčešće se sastajemo u kancelariji kad je u pitanju neka klopa ili proslava, ili samo da se uživo vidimo sa kolegama.

Kao Manual QA Engineer, glavne odgovornosti bi bile vršenje i pisanje test case-ova, upravljanje CI/CD workflow-ovima, rad na bug regressions-ima, kao i saradnja sa developerima u rešavanju potencijalnih bugova.

Benefiti koje nudimo:

 • Povlačimo jasnu paralelu između posla i ličnog života
 • Pored nekoliko ljudi, svi radimo od kuće i tako ostaje
 • Prilagodiva satnica za rad u zavisnosti od ličnih obaveza
 • Pristup dodatnim edukacionim materijalima
 • Privatno zdravstveno osiguranje
 • MacBook Pro kao poslovna oprema
 • Podrška za nove roditelje

Tehnička i profesionalna očekivanja:

 • Iskustvo i rad u Manual QA rolama, kao i poznavanje koncepata i procedura
 • Iskustvo u pisanju test case-ova
 • Radno iskustvo ili obrazovanje u IT sferi
 • Odlično poznavanje HTML-a, CSS-a i web development koncepata
 • Dobra verbalna i pisana komunikacija
 • Profesionalno poznavanje engleskog.

Nije obavezno, ali je poželjno:

 • Iskustvo u Test Rail-u
 • Iskustvo u testiranju na mobilnim uređajima

Kako izgleda proces selekcije?

Prvo bismo održali inicijalni sastanak sa namerom da čujemo malo više o Vama, kao i da Vas upoznamo sa našom firmom i projektom za ovu poziciju. Sledeći korak bi bio jedan ili dva tehnička intervjua, i nakon toga biste dobili zvaničnu ponudu od nas. Trudimo se da držimo proces prostim jer niko ne voli da čeka ili prolazi kroz veliki broj intervjua.

Ako mislite da se uklapate u ovu poziciju, pošaljite Vaš CV na engleskom preko ove platforme.

Konkuriši
Napomena: Startuj.infostud.com ne vrši posredovanje u zapošljavanju u Srbiji, niti u inostranstvu. Postupak selekcije i odabira kandidata je u nadležnosti poslodavca, a odredbe ugovora o radu predstavljaju direktan dogovor između poslodavca i zaposlenog. Svi pojmovi u oglasima, koji su upotrebljeni u muškom rodu, odnose se bez diskriminacije i na osobe ženskog pola i obrnuto, osim ukoliko specifičnim zahtevima posla nije drugačije propisano.
Greška u oglasu? Obavestite nas.
Loading...
Slični poslovi
Loading...

Nastavkom korišćenja sajta smatramo da prihvataš korišćenje kolačića. Saznaj više