Vesti

14. Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde

06.10.2023.
3 min

Nakon izuzetno uspešnog prošlogodišnjeg Regionalnog Sajma Poslova, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se ove godine, po četrnaesti put, održava najveći događaj u domenu zapošljavanja u našem regionu. Kao i prethodne godine, Startuj.infostud.com će mladima iz celog regiona predstaviti svoju specijalnu ponudu poslova, pružajući im priliku da pronađu idealnu poslovnu priliku. Organizovan u saradnji vodećih sajtova za zapošljavanje iz regiona, uključujući Poslovi Infostud – Srbija, MojPosao.ba – Bosna i Hercegovina, Vrabotuvanje – Severna Makedonija, Deloglasnik – Slovenija i MojPosao – Hrvatska, Regionalni Sajam Poslova postao je nezaobilazna tačka za sve one koji žele da napreduju u svojim karijerama.

14. Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde

Ove godine, Regionalni Sajam Poslova će se održati u periodu od 24. do 31. oktobra, pružajući kandidatima iz celog regiona priliku da vide ponudu poslova svih poslodavaca i nađu idealnu poslovnu priliku za sebe. Prošle godine sajam je posetilo preko 250.000 ljudi samo u Srbiji i više od pola miliona na regionalnom nivou i imalo priliku da bolje upoznaju poslodavce, raspitaju se o otvorenim pozicijama i na kraju konkurišu i pronađu pravi posao za sebe.

I ove godine ističemo da se inicijativa "Otvoreni Balkan" nastavlja, omogućavajući kandidatima iz Severne Makedonije i Srbije da se zaposle u nekoj od ovih zemalja bez dodatnih dokumenata, radnih viza ili posebnih dozvola.

Vebinar za mlade: „Put do uspeha: Plan za početak uspešne karijere“

Osim toga, tokom trajanja Regionalnog Sajma Poslova, organizovaćemo tri vebinara namenjena kandidatima. Za mlade koji završavaju školovanje i ulaze u svet rada, pripremili smo vebinar pod nazivom "Put do uspeha: Plan za početak uspešne karijere", gde ćemo zajedno istražiti optimalne korake za početak uspešne karijere. Ako ste strastveni prema IT industriji ili razmišljate o prelasku u ovu oblast, ne propustite vebinar "Kako do uspešne IT karijere", gde ćemo deliti vredne savete i strategije za postizanje uspeha u IT sektoru. I za kraj vebinar namenjen svim kandidatima pod nazivom "Upravljanje stresom tokom procesa traženja posla" kako bismo vam pružili alate i tehnike za efikasno upravljanje stresom tokom traženja posla i osnažili vas na vašem profesionalnom putovanju.

Kao i prethodnih godina organizovana je i tradicionalna igra "Lov na blago" koja će posetiocima omogućiti osvajanje vrednih nagrada poput dve noći u hotelu Mona na Zlatiboru za dve osobe, 10 vaučera od po 3.000 RSD u Vulkan knjižarama i 10 Infostudovih poklon paketa.

Takođe tu je i naše veliko regionalno istraživanje tržišta rada sa kojim želimo da saznamo šta vam je dobro i sa druge strane šta vas muči, ali takođe i da čujemo vaša očekivanja od posla.

Vidimo se i ove godine na Regionalnom sajmu poslova! Bez obzira na vaše iskustvo ili trenutnu poziciju u karijeri, verujemo da će ovaj događaj imati nešto za svakoga. Ne propustite priliku da nas posetite od 24. do 31. oktobra na Regionalni sajam poslova i započnete svoju karijeru u pravom smeru.

Budite u toku sa svim aktuelnostima tokom Sajma, prijavite se za obaveštenja. 

Pridružite nam se na najvećem događaju u domenu zapošljavanja u našem regionu i budite deo uspešne priče koja se već četrnaesti put nastavlja. Vidimo se na Regionalnom sajmu poslova!

Kopiraj link

Slični tekstovi

CodeFair: događaj koji povezuje studente i IT kompanije
16.05.2023.
3 min

CodeFair: događaj koji povezuje studente i IT kompanije

Vesti
Počeo je Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde
24.10.2023.
2 min

Počeo je Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti