Vesti

BEST Week 2021 - Where good becomes the BEST!

15.07.2021.
2 min

Lokalna grupa Udruženja Studenata Tehnike Evrope - BEST Niš nakon nekoliko godina, ponovo organizuje nedelju edukacija i radionica „BEST Week“, pod geslom „Where good becomes the BEST“.

BEST Week 2021 - Where good becomes the BEST!

Cilj događaja je da mladima približi određene oblasti i omogući da steknu veštine koje će im značiti u daljem obrazovanju. Osim toga, ova manifestacija podstiče mlade na aktivizam i rad u omladinskim organizacijama, kao i uključivanje u rešavanje aktuelnih problema u društvu.

Događaj će trajati 7 dana, od 26. jula do 1. avgusta 2021. godine, u Oficirskom domu u Nišu. U ovom vremenskom periodu očekuje nas niz besplatnih predavanja, radionica i tribina.

Voditelji radionica biće licencirani predavači i stručnjaci iz datih oblasti. Krajnji cilj je da učesnici razviju, odnosno unapredne znanje i veštine i saznaju nešto novo na neformalan način. Najaktivniji učesnici na kraju dobijaju Sertifikate o završenoj obuci.

Oblasti koje će „BEST Week“ obuhvatati su:, marketing i preduzetništvo, finansije, informacione tehnologije, karijerno usavršavanje, zdravlje kod mladih i bezbednost u saobraćaju.

Događaj je koncipiran tako da će se svakog dana obrađivati različita tema. Na taj način omogućićemo učesnicima da se opredele za različite oblasti nauke i kulture, koje su u sferi njihovih interesovanja. Uspešnu realizaciju omogućiće brojni prijatelji i pokrovitelji.

Svi zainteresovani od 15 do 30 godina starosti, mogu se prijaviti za učešće na sajtu.

Bliže o radionicama, vesti i dešavanja o „BEST Week“ i radu BEST-a možete pratiti na sajtu, Facebook stranici i Instagram nalogu.

Kopiraj link