Vesti

BizKod#7 - za 24 sata do najbolje ideje

13.02.2023.
2 min

U organizaciji Inspira grupe, sedmi put zaredom otvorene su prijave za BizKod studentsko takmičenje za progamere i ekonomiste.

BizKod#7 - za 24 sata do najbolje ideje

Takmičenje u formi hakatona namenjeno je studentima druge, treće i četvrte godine, kao i master studija sa Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici.

U periodu od 13. do 26. februara, studenti će imati mogućnost da oforme svoj tim i podnesu prijavu putem BizKod zvaničnog sajta. Broj timova koji mogu da učestvuju je ograničen, zbog toga će prijave proći kroz proces selekcije.

Bizkod hakaton se sastoji iz dva dela; biz i kod i funkcioniše po principu rešavanja zadatog problema, gde će se takmičari u periodu od 24 časa nadmetati u pronalasku najboljeg rešenja. Očekuje se da studenti pokažu kreativost, inovativnost, veštinu komunikacije, timski i takmičarski duh, kao i sklonost ka samostalnom istraživanju. Tim treba da čine četiri člana, a svakom timu organizator će dodeliti mentora, sa kojim će deliti noć bez sna da bi na najbolji način realizovali svoju ideju.  

Nakon završetka 24h i kraćeg predaha, timovi će prezentovati svoje idejno rešenje stručnom žiriju koji će odabrati pobednike. Za najbolje timove obezbedili smo nagrade, a verujemo da će svaki učesnik sa takmičenja poneti znanje i novo iskustvo.  

Takmičenje u organizaciji Inspira grupe u saradnji sa EF i VTŠ-om planirano je za 18. i 19. mart, u prostorijama Inspira grupe (nekada Infostud grupe), u hotelu Galerija u Subotici.

Formular za prijave kao i više informacija možete pronaći na sajtu www.bizkod.rs

Kopiraj link