Vesti

Da li je kriza uvek prepreka ili nas može dovesti do uspeha?

02.05.2022.
2 min

Studentska organizacija Marketing Workshop organizuje projekat “Business theatre”, koji će se održati 07. i 08. maja 2022. godine u profesorskoj sali Ekonomskog fakulteta u Beogradu

Kriza - skriveni partner uspeha - Marketing workshop

Marketing Workshop uz pomoć svojih članova i podrške Ekonomskog fakulteta realizuje mnogobrojne projekte iz oblasti marketinga i drugih srodnih ekonomskih i biznis sfera. 

Business Theatre prevashodno ima za cilj podizanje svesti mladima o aktuelnim temama i dešavanjima kako u svetu biznisa, tako i u svetu oko nas. 

Ovogodišnja tema jeste Kriza - skriveni partner uspeha, a delegati će imati priliku da, uz pomoć sjajnih predavača, klasifikuju i razumeju krizu, kao i da izrade što adekvatnije načine za upravljanje krizama. U ova dva dana naučiće šta podrazumeva planiranje u vreme krize, kako je predvideti, kao i koliko je važna interna i eksterna komunikacija u kriznim periodima.

Takođe, u okviru projekta biće organizovana radionica (rešavanje mini studije slučaja) u kojoj mogu učestvovati svi delegati i osvojiti vredne nagrade!

Za više informacija posetite Instagram stranicu Marketing Workshop-a.

Pozivamo sve mlade, kreativne i ambiciozne studente da uveličaju ovogodišnji Business Theatre i nauče mnogo toga novog i odlično se zabave!

Prijave se zatvaraju 06.05. zato požurite i obezbedite sebi mesto na ovom događaju.

Link za prijave možete pronaći na ovom linku.

 

Kopiraj link