Vesti

Da li je NIS tvoj calling?

13.05.2022.
2 min

„U ponedeljak radim 4 sata, u utorak imam ispit, ne radim, u sredu sam tu puno radno vreme. U četvrtak moram na konsultacije na faks, pa ću raditi 6 sati. Da li je to OK?“  - Može.“  Ovo je samo jedan od primera dijaloga studenta na praksi i mentora u cilju dogovora raspodele 480 sati prakse u kompaniji NIS u okviru „NIS Calling“ programa. 

NIS Calling

Studentsku praksu smatramo zajedničkom investicijom u vašu karijeru, jer računamo na to da naša budućnost počinje sa tobom - tvojom energijom, entuzijazmom i željom da nas“ pokreneš“ :)  I ti i mi u ovaj program investiramo puno resursa, a možda je jedan od najvažnijih vreme koje ćemo provesti zajedno. Zato tih 480 sati tvoje prakse u NIS-u želimo da iskoristimo pametno. Ne želimo da tvom mentoru kupuješ „burek ili kiflu“, već da doručak ponekad zajedno iskoristite za razgovor o tome šta ste već uradili ili šta bi tek trebalo da uradite. Želimo da svaki dan tvoje prakse bude pažljivo isplaniran, ne zbog „birokratije“,  već zbog toga što želimo da svaki sat proveden u našoj kompaniji iskoristiš da nešto naučiš i još važnije – svoja znanja pokažeš u praksi. Ne možemo da ti obećamo da ćemo te svakog sata pitati dokle si stigao sa realizacijom, kako ide i da li treba pomoć, jer tvoj mentor ima i druge obaveze. Zato budi slobodan/a da pitaš ili sam/a rešiš izazov sa kojim se suočavaš u tom trenutku (ukoliko je to moguće i ne predstavlja rizik za tim;) ).

„Pečat“ tvog učešća na „NIS Calling“ praksi želimo da budu znanje i iskustvo koje si poneo/ponela iz NIS-a, dobar utisak koji si ostavio/la na mentore ili ponuda za zaposlenje ;)

Prijavi se do 20. maja na NIS Calling, čekamo te!

Kopiraj link

Slični tekstovi

Javi se, počinje NIS Calling - konkurs za praksu za mlade
10.04.2023.
6 min

Javi se, počinje NIS Calling - konkurs za praksu za mlade

Vesti
Idealna prilika za mlade ekonomiste da dođu do prvog posla
04.07.2023.
3 min

Idealna prilika za mlade ekonomiste da dođu do prvog posla

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti