Vesti

Dani marketinga i Reklamijada

14.12.2022.
2 min

Projekat "Dani marketinga i Reklamijada" biće održani 15, 17. i 18. decembra na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

Dani marketinga i Reklamijada

Reklamijada će se održati 15.decembra u A1 sa početkom u 20h.

Dani marketinga - 17. decembra u A4 sa početkom u 15h.

Case study takmičenje - 18.decembra u A4 sa početkom u 15h.

Jubilarna dvadeseta Reklamijada, koja će se održati 15.12, osmišljena je tako da na što kreativniji i zanimljiviji način napravi kratku retrospektivu najboljih reklama raznih brendova. Tema je "Kroz marketing i vekove" i zasnivaće se na pregledu reklama određenih brendova kroz godine. Kao i svake godine, zainteresovanost studenata je velika, a jedan od razloga za to je humanitarni deo celog projekta (i Dana marketinga i Reklamijade). Naime, ove godine smo odlučili da pomognemo dečaku Ognjenu u borbi protiv leukemije.

Kupovinom karata naši gosti imaće mogućnost da biraju izmedju dve opcije: prva - obične karte (u iznosu od 150 din) i druga - VIP karte ( u iznosu od 300 din). Kupovina VIP karata omogućava učesnicima da budu deo izvlačenja u nagradnoj igri. Karte se mogu rezervisati na ovom linku, a kupovina je moguća i na našem štandu koji je postavljen na Ekonomskom fakultetu (gde će se projekat i održati). Kako je naša organizacija neprofitna, sav prikupljeni novac od karata biće uplaćen na račun za Ognjenovo lečenje.

Što se tiče Dana marketinga, on će se održati u dva dana (17.12. i 18.12.). Prvi dan biće predavanja stručnih ljudi iz oblasti marketinga, kao i predstavljanje case study-ja.

Drugog dana naši učesnici imaće priliku da rade na case-u i na taj način učestvuju u igri za nagradu od 50.000 din.

U jednom timu može da bude maksimalno četvoro ljudi, a ukoliko nemate ekipu za kejs mi ćemo vam je pronaći.

Broj mesta je ograničen, zato se prijavite i rezervišite svoje mesto na vreme!

Vidimo se!

Kopiraj link