Vesti

Druga Univerzijada apsolvenata regiona - Forum UNAPRED 2023.

24.08.2023.
2 min

Druga Univerzijada apsolvenata regiona „Forum UNAPRED“ biće održana u subotu, 2. septembra na Mašinskom fakultetu u Beogradu (Kraljice Marije 16).

Druga Univerzijada apsolvenata regiona Forum UNAPRED 2023.

Univerzijada je nastala sa ciljem povezivanja studenata završnih/master studija i kompanija koje tragaju za kandidatima za popunjavanje slobodnih pozicija. Kao i prethodne godine, učesnike očekuju panel diskusije na goruće teme zapošljavanja, HR trendova u kompanijama i karijernog razvoja. Događaj organizuju platforma StudENTER i Savez studenata Mašinskog fakulteta.

Miloš Vasić, organizator Univerzijade je povodom događaja izjavio:

Nakon sjajnih utisaka posle Foruma UNAPRED prošle godine, izuzetno mi je drago da se i ove godine družimo na drugoj po redu UNiverzijadi APsolvenata REgionalnih Država. Pred nama je Forum UNAPRED 2023 – koji će i ove godine okupiti kompanije, eksperte iz različitih oblasti, kao i predstavnike akademskog sveta, studente, apsolvente, visokoobrazovane kandidate iz različitih naučnih polja. Poseban segment biće NETWORKING – a to su štandovi kompanija – nalik mini sajmu privrede – gde će direktno svako od učesnika imati priliku da razgovara sa predstavnicima kompanije. Sa posebnim zadovoljstvom ističem da je prošle godine značajan broj studenata na taj način sebi obezbedilo praksu, a kasnije i zaposlenje. Prošle godine smo istakli da verujemo da će događaj postati tradicionalan, i drago nam je da tim putem i idemo. A kako je jedan od glavnih ciljeva i StudENTER-a i Foruma UNAPRED da pomognemo studentima da se ostvare u profesionalnom segmentu, omogućili smo besplatne kotizacije za prvih 100 prijavljenih studenata. Pozivam ih da se prijave što pre putem linka i obezbede svoje mesto na Forumu UNAPRED.

Za UNAPRED se mogu prijaviti apsolventi osnovnih i master studija Beogradskog univerziteta, kao i sa drugih srpskih i univerziteta zemalja regiona (Crne Gore, Albanije, BiH, Hrvatske, Severne Makedonije). Organizatori su od ove godine prijavu proširili i na sve one koji su završili fakultet i u aktivnoj su potrazi za poslom.

Učesnici Univerzijade biće predstavnici univerziteta, privrednih komora, startup-ova, banaka, biznis konsultanata, ministarstava i privrednika iz regiona, a uskoro će biti objavljen i finalni program događaja.

ZA PRVIH 100 PRIJAVLJENIH STUDENATA BIĆE obezbeđena BESPLATNA KOTIZACIJA.

Link za prijavu sa više informacija pronađite ovde.

Kopiraj link