Vesti

EXIEM sajam zapošljavanja 2. i 3. aprila u Novom Sadu

26.03.2024.
2 min

EXIEM je sajam zapošljavanja, u organizaciji studentske organizacije ESTIEM LG Novi Sad, namenjen svim studentima koji žele da nauče nešto novo ili se oprobaju u nekoj karijernoj ulozi.

EXIEM sajam zapošljavanja 2. i 3. aprila u Novom Sadu

Sajam zapošljavanja izrazito je važan za studente, posebno one koji su tek završili fakultet ili se bliže kraju studija. Omogućava upoznavanje sa različitim poslodavcima i sticanje znanja o poslovnim prilikama u željenoj oblasti interesovanja. Takođe, dobijaju priliku razgovora sa stručnjacima iz željene oblasti i savetovanje o tome kako da poboljšaju šanse za zaposlenje.

Kada i gde se održava EXIEM?

Održava se na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, 2. i 3. aprila 2024. godine. Samo neke od mnogobrojnih aktivnosti koje očekuju posetioce su petnaestominutna simulacija intervjua u Interview experience corner-u, panel diskusije o aktuelnim temama u biznisu, edukativne radionice na kojima mogu da se upoznaju sa kompanijama učesnicama…

Zaprati instagram @exiem.rs za prijave i više informacija, a možete posetiti i sajt.

Malo više o ESTIEM-u

ESTIEM Lokalna grupa Novi Sad je neprofitna i nevladina studentska organizacija koja aktivno doprinosi zajednici kroz razne lokalne i centralne projekte. Trenutno broji preko 100 aktivnih članova i jedna je od najaktivnijih Lokalnih grupa na evropskom nivou, a od svog osnivanja može se pohvaliti sa čak više od 100 uspešno organizovanih projekata, među kojima je i EXIEM.
Vidimo se na EXIEM-u, bez barijere do prakse i karijere!

Kopiraj link