Vesti

Gen Z, vreme je da se tvoj glas čuje! Popuni anketu i osvoji vikend za dvoje na Kopaoniku

30.09.2024.
2 min

Da li razmišljaš o tome kako će izgledati tvoja karijera? Kakav je tvoj stav o školovanju i poslovima? Tvoj glas je važan, jer upravo tvoja generacija donosi promene u svetu rada! U Startuj Infostud-u želimo da razumemo kako mladi poput tebe razmišljaju i šta očekuju od svog obrazovanja, posla i buduće karijere.

Gen Z, vreme je da se tvoj glas čuje! Popuni anketu i osvoji vikend za dvoje na Kopaoniku

Zato te pozivamo da učestvuješ u našem istraživanju. Odvoji samo 15 minuta i podeli svoje mišljenje! Sve je potpuno anonimno, a tvoji odgovori će nam pomoći da kreiramo bolju sliku o potrebama mladih kada su u pitanju obrazovanje, zapošljavanje i karijerne mogućnosti. Ova anketa je prilika da tvoj stav oblikuje buduće radno okruženje u Srbiji – jer nema tačnih ili pogrešnih odgovora, važno je samo da budeš iskren/a i podeliš svoje iskustvo i očekivanja.

Zašto je ovo važno?

Tvoji odgovori pomoći će poslodavcima da bolje razumeju mlade talente i da prilagode svoja radna mesta tako da zadovolje tvoje potrebe i očekivanja. Takođe, istraživanje će dati uvid u to kakve promene su neophodne u obrazovnom sistemu i poslovnim praksama kako bi svet rada bio bolje mesto za mlade.

Osvoji produženi vikend na Kopu!

Tvoje učešće, ne samo da pomaže nama, već može doneti i sjajne nagrade!

Glavna nagrada je produženi vikend za dvoje na Kopaoniku u hotelu sa 5* i spa centrom (2 noćenja na bazi polupansiona), a imamo i dodatnih 5 godišnjih pretplata na kurseve Krojačeve škole, kao i 5 Startuj Infostud paketa.

Sve što treba da uradiš je da na kraju ankete ostaviš svoje kontakt podatke – i možda baš ti osvojiš neku od nagrada!

Popuni anketu i osvoji nagrade!

Kopiraj link