Vesti

#HowTo Festival znanja i veština u trendu

25.11.2022.
4 min

Influenseri, blogeri, TikTokeri i mladi preduzetnici regiona na jednom mestu daju savete mladim ljudima za karijeru i biznis.

Coca-Cola podrška mladima dvodnevni regionalni festival znanja


Imaš neugodan osećaj da ne radiš ono što voliš i pitaš se da li je taj posao baš za tebe? U glavi ti odjekuje ono čuveno pitanje sa intervjua za posao – gde vidiš sebe za 10 godina, a odgovor lebdi negde u vazduhu i rasipa se ideja o dream job-u.Kada se kockice sklope, shvataš da je potrebno nešto menjati i da želiš da dostigneš svoje pune potencijale, bilo da je u pitanju razvoj karijere ili pokretanje i širenje sopstvenog biznisa. Strah, preispitivanje i mnoštvo nedoumica – težak proces, ali može biti mnogo lakši uz savete i razgovor sa ljudima koji su ovo sve već prošli, pronašli sebe i rade posao koji vole. 

Odgovor da li ti karijera ide u pravom smeru i kako da pronađeš put do uspeha možeš da dobiješ od naših govornika na online konferenciji koja je deo jednog od najvećih programa neformalne edukacije, Coca-Cola podrška mladima i ne smeš je propustiti! Oni žele da sa tobom podele iskustvo, potencijalne probleme i rešenja za mnoge situacije koje ti blokiraju put razvoja. 

Čak i da si pokrenuo/la svoj posao, što je veliko bravo za hrabrost, i ako u nekom trenutku shvataš da ne ide sve po planu, #HOWTO FESTIVAL ZNANJA I VEŠTINA U TRENDU može ponuditi rešenje. Konferencija će trajati dva dana (29. i 30. novembar), od 16 do 18 časova i biće otvorena za sve mlade željne znanja, a zbog ograničenog broja učesnika, neophodna je samo prijava na link #HowTo Festival znanja i veština u trendu.

Ko će govoriti na #HowTo festivalu znanja i veština u trendu?

Festival će okupiti neke od najpoznatijih influensera, blogera, vlogera, TikTokera i mladih preduzetnika iz Srbije i Crne Gore.

Career starter pack: razvij karijeru u pravom smeru je naziv predavanja koje će biti održano u utorak, 29.11.2022. godine. TikToker Lazar Filipović, Youtuber Dario Kesegi i psihoterapeutkinja Jelena Megi Marković – Smart Change će govoriti o svom karijernom putu, ali i o konkretnim savetima kako da karijera zaista ide u pravom smeru. Dobićete odgovor na pitanja koje su najčešče greške na samom početku i tokom poslovnog razvoja, kako se izboriti sa neminovnim padovima, ali i sa uspesima i na pravi način ih iskoristiti za sopstveni rast.

Biznis starter pack: pronađi put do uspeha je tema drugog dana, u sredu, 30.11.2022. godine. TikToker Luka Bojanović – Bojanče, doktor psiholoških nauka Predrag Okanović iz Tim centra i influenserka, vlogerka i preduzetnica Tamara Ćosić – Lepa svaki dan pričaće o svom iskustvu, kako da biznisu date lični pečat, kako da postanete viralni, koji su izazovi u odabiru pravca razvoja i kako se nositi sa greškom u izboru sopstvenog posla.

Želim da se prijavim – kako?

PRIJAVE su već otvorene, edukacija je, kao i sve prethodne, besplatna za sve učesnike, a svi zainteresovani se mogu prijaviti za učešće za jedan ili za oba dana. Dovoljno je jednom popuniti prijavu.

Ovim događajem biće završena šesta sezona projekta Coca-Cola podrška mladima, tokom kojeg je više od 10.000 mladih osnaženo za uspešnu karijeru ili preduzetništvo.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije
10.10.2017.
2 min

Besplatna edukacija za nezaposlene mlade u 10 gradova Srbije

Vesti
Coca-Cola mladima - Misija osnaživanja mladih u Srbiji
18.06.2019.
3 min

Coca-Cola mladima - Misija osnaživanja mladih u Srbiji

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti