Vesti

Jedan Infostud profil za tri sajta

22.01.2024.
3 min

Donosimo promene koje će unaprediti tvoje iskustvo u potrazi za poslom! Od sada, uvodimo jedinstveni Infostud profil koji će ti omogućiti pristup na svim sajtovima Infostud grupacije – osim na Startuj, imaćeš pristup i na Poslovi Infostud i na HelloWorld.rs.

Jedan Infostud profil za tri sajta

Šta je Infostud profil?

Tvoj profil predstavlja tvoj dinamički CV koji možeš besplatno i lako popuniti. Sastoji se od tvojih osnovnih informacija, informacija o obrazovanju koje poseduješ, iskustvu, veštinama i drugim podacima koji su važni pri konkurisanju na oglase za posao.

Popunjavanjem profila upisuješ se u Infostud bazu kandidata. Ovim omogućavaš poslodavcima da te kontaktiraju sa ponudama za posao u skladu sa tvojim kvalifikacijama. Za ovo je potrebno da uključiš vidljivost tvog profila u bazi.

Šta je novo?

Zahvaljujući Infostud profilu, unapredili smo konkurisanje na oglase za poslove. Ceo proces je jednostavan, klikom na dugme za konkurisanje otvara se zajednički formular koji je isti za sve.

Možeš koristiti isti profil kako bi konkurisao/la na oglase za poslove na sva tri sajta koja pripadaju Infostudu - najvećem centru za zapošljavanje i razvoj karijere u Srbiji. Započni karijeru ili pronaći pravi fakultet uz pomoć Startuj.infostud.com, ili pronađi posao na sajtu poslovi.infostud.com koji je najveća baza poslova u Srbiji, a ukoliko se baviš IT-jem, sajt HelloWorld.rs je pravo mesto za tebe.

Takođe, kada popuniš ili ažuriraš svoj Infostud profil, taj podatak će automatski biti promenjen na sva tri sajta.

Konkuriši na klik - sada imaš opciju i da konkurišeš profilom, brzo i jednostavno. Ova promena ti donosi i mogućnost da tvoju prijavu (profil) možeš izmeniti u bilo kom trenutku, čak i nakon što je poslata prijava poslodavcu, a poslodavac će videti samo tvoju izmenjenu verziju. Ovo znači da nema potrebe da šalješ više prijava kada napraviš pravopisnu grešku ili zaboraviš da nešto navedeš.

Šta se menja na samom profilu?

Verujemo da je prva stvar koju ćeš primetiti novi izgled, i cilj nam je da ti olakšamo i unapredimo korisničko iskustvo. Primetićeš moderniji izgled sa poboljšanim navigacijama, koji ti omogućava da jednostavnije istražuješ i prilagođavaš svoj profil. 

Jedan Infostud profil za tri sajta

Istražuj sa lakoćom - omogućili smo lak odlazak na sajt koji želiš. Klikom na istaknuto dugme imaš mogućnost povratka na sajt koji trenutno koristiš, dok imaš opciju biranja bilo kojeg od tri Infostud sajta kroz padajući meni. 

Ukoliko još uvek nisi popunio/la profil, popuni ga sada i STARTUJ karijeru sa nama.

Tvoj uspeh je naš cilj, i zato se radujemo što delimo ova unapređenja!

Kopiraj link