Vesti

Job Fair 2021 - Tvoja karijera počinje ovde!

02.03.2021.
2 min

Udruženje studenta tehnike evrope - BEST Niš ove godine, po trinaesti put, organizuje Sajam poslova i stručnih praksi "Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. Cilj ovog dogadjaja je da studentima, diplomcima i postdiplomcima pruži šansu da stupe u kontakt sa poslodavcima i na taj način im olakša potragu za radnim iskustvom. Sajam će biti održan 22. i 23. marta 2021. godine na našoj platformi koju možete pronaći na našem dolepomenutom sajtu.

 

Job Fair 2020

 

Posetiocima sajma se pruža mogućnost da stupe u direktnu komunikaciju sa predstavnicima kompanija, koji su u potrazi za mladim, ambicioznim i visokokvalifikovanim kadrovima, i lično se osiguraju da se njihova biografija istakne. Takođe, posetioci sajma će biti u mogućnosti da prisustvuju besplatnim radionicama, tribinama kao i prezentacijama kompanija učesnica. BEST Niš pokušava da motiviše sve one koji su u potrazi za poslom da budu aktivni, jer će možda baš na ovom sajmu doći do posla za koji su se usavršavali.

 

Više informacija o samom sajmu i njegovom sadržaju, kao i sve novosti o kompanijama i pokroviteljima možete pronaći na zvaničnom sajtu sajma www.jobfairnis.rs.

 

Prijave za intervjue će takođe ubrzo biti otvorene kod pojedinih kompanija, učesnica ovogodišnjeg sajma, a formu za prijavu biće moguće popuniti na gorespomenutom sajtu.

 

Na istom sajtu svi zainteresovani mogu načiniti i prve korake ka pronalaženju posla time što će ostaviti svoju biografiju u našoj elektronskoj CV bazi. Baza će biti na raspolaganju svim kompanijama učesnicama sajma, nakon čega će one moći da izaberu kadrove čiji im profil najviše odgovara.

 

Sve podatke koje budu ostavili u našoj bazi biće čuvani u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

 

BEST Niš 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!
01.03.2018.
3 min

Job Fair 2018 - Tvoja karijera počinje ovde!

Vesti
Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!
03.02.2023.
2 min

Job Fair 2023 - Tvoja karijera počinje ovde!

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti