Vesti

Job Fair 2024 - Tvoja karijera počinje ovde

26.01.2024.
2 min

Udruženje studenata tehnike Evrope Niš - BEST Niš organizuje 16. po redu sajam poslova i stručnih praksi “Job Fair - Tvoja karijera počinje ovde!”. Sajam će biti održan 4. i 5. marta 2024. godine u zgradi Elektronskog fakulteta u Nišu.

Job Fair 2024 - Tvoja karijera počinje ovde!

Prisustvo na sajmu pružiće priliku studentima, diplomcima i postdiplomcima da uspostave kontakte sa velikim brojem kompanija, kao i da unaprede svoje poslovne veštine. Ovo je vodeći sajam poslova i stručnih praksi u jugoistočnoj Srbiji i već 15 godina omogućava i obezbeđuje mladim ljudima siguran put ka zaposlenju i izgradnji uspešne karijere. 

Osnovni cilj ovog projekta, koji organizuju studenti volonteri, je da kroz obezbeđivanje zaposlenja studentima smanje nezaposlenost mladih. Takođe, Job Fair pruža mogućnost sticanja neformlanog obrazovanja kroz niz aktivnosti koje nudi.

Glavna atrakcija na sajmu jesu štandovi kompanija na kojima će studenti koji traže posao ili stručnu praksu biti u mogućnosti da se susretnu sa predstavnicima kompanija i kroz direktan kontakt sa njima obezbede sve neophodne informacije o poslovima i stručnim praksama koje su u ponudi. Pored toga, imaće priliku da potpuno besplatno prate i prisustvuju prezentacijama kompanija i učestvuju u veoma korisnim radionicama koje imaju direktne veze sa ličnim i poslovnim napretkom. 

Posetioci će biti u mogućnosti da započnu svoju karijeru i obezbede sebi svetliju budućnost i to ostavljanjem svoje radne biografije u elektronskoj CV bazi, koja će biti dostupna svim kompanijama-učesnicama sajma tokom narednih godinu dana. Takođe, pre sajma će moći da se prijave za intervjue sa kompanijama, koji će se održati direktno na sajmu, što mogu biti njihovi počeci u poslovnom i karijernom razvoju. 

Više informacija o sajmu, kao i sve novosti o kompanijama učesnicama i pokroviteljima sajma možete pronaći na adresi: www.jobfairnis.rs.

Kopiraj link