Vesti

Konferencija Anatomija uspeha - "Kako (ni)je propao biznis?"

24.05.2021.
2 min

Šesta po redu konferencija “Anatomija uspeha” pod nazivom "Kako (ni)je propao biznis?" održati 27. maja 2021. godine sa početkom u 11 časova, putem Microsoft Teams platforme i biće prenošena putem Facebook stranice i Youtube kanala Anatomije Uspeha.

Konferencija Anatomija uspeha -

“Anatomija uspeha” je konferencija koju svake godine tradicionalno organizuju master studenti Fakulteta tehničkih nauka, modula Industrijski marketing i inženjerstvo medija i na taj način polažu predmet Marketing događaja.

Ovogodišnja konferencija će biti podeljena u tri emisije u okviru kojih će zanimljivi gosti podeliti sa nama svoja iskustva i priču o njihovom putu ka uspehu.

Prva emisija će biti u formi panel diskusije i nosi naziv “Na mladima sve(t) ostaje”. Gosti prve emisije će biti Aleksandar Stanić, osnivač grupe Dropshipping Balkan, suvlasnik Webiz-a i vlasnik platforme winner-picker.com i Nenad Iđoški, su-osnivač i direktor Knjigapriča, koji će sa nama podeliti kako je tekao njihov razvojni put i kako se jedna mlada osoba nosi sa (ne)uspehom.

Druga emisija nosi naziv “Stvaram, dakle postojim” u okviru koje će Strahinja Ćalović, specijalista za digitalni marketing pričati o svojim počecima i tome su nastali Aca Informacija i Tatin dnevnik, uspehu i preprekama sa kojima se suočio u svojoj karijeri kao i da li je odustajanje za njega ikada bilo opcija.

Treća emisija nosi naziv “Korona - pozitivna startap priča” u okviru koje će mladi osnivači startapa Two Brooks podeliti sa nama kakav uticaj je imala pandemija COVID19 na njihovo poslovanje i kako su pored svih izazova sa kojima su se suočili ostali istrajni i uspeli da opstanu.

Prijave za konferenciju su moguće putem zvaničnog sajta konferencije.

Više informacija o samom događaju možete pronaći na sajtu, kao i na Facebook i Instagram profilu Anatomije uspeha.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti
AI u svakodnevnici, industrijski i nauci - EESTech Challenge
15.04.2024.
1 min

AI u svakodnevnici, industrijski i nauci - EESTech Challenge

Vesti
NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 
12.04.2024.
9 min

NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 

Vesti