Vesti

Najveći online sajam zapošljavanja donosi preko 700 poslovnih mogućnosti

06.10.2022.
3 min

U organizaciji najvećih regionalnih sajtova za zapošljavanje poslovi.infostud.com iz Srbije, mojposao.net iz Hrvatske, mojposao.ba iz Bosne i Hercegovine, vrabotuvanje.mk iz Makedonije i deloglasnik.si iz Slovenije održaće se najveći online regionalni sajam poslova u periodu između 17. i 21.oktobra 2022.

Najveći online sajam zapošljavanja donosi preko 700 poslovnih mogućnosti

Ove godine će u 5 tematskih kapsula biti raspoređeno preko 50 poslodavaca sa preko 700 prilika za zaposlenje. Kandidati će moći da posete virtuelne štandove u okviru kapsula Trgovina, Proizvodnja, Usluge, IT i Startuj - kapsula za mlade i na taj način jednostavnije pronašli pozicije za koje su zainteresovani.

Svi koji su u potrazi za prvim ili novim zaposlenjem mogu posetiti sajam na adresi rs.regionalnisajamposlova.com/

Kao i prethodnih godina, posetioci će imati mogućnosti da se poslodavcima obratite putem chat-a i iskoriste priliku da dobiju odgovore na pitanja koja do sada možda nisu imali kome da postave.

Naučite kako da napišete dobar CV i dođete do željenog posla

Tokom trajanja Regionalnog sajma poslova organizovaće se i 3 događaja koja će pomoći kandidatima kako da napišu dobar CV, ali i kako da dođu do željenog posla. Za sve one koji su zainteresovani za IT oblast tu je i treći događaj na kojem će nam IT profesionalnci podeliti savete kako razvijati karijeru u Srbiji.  

Lov na blago – igra koja vam može doneti novi telefon

Regionalni online sajam poslova vam donosi i zanimljivu igru Lov na blago. Cilj igre je posetiti što više štandova u svih 5 kapusula i time steći veću šansu da „uhvatite“ nagradnu ikonicu. Kada ugledate ikonicu, kliknete na nju i upišete se za učešće u nagradnom izvlačenju. Možete osvojiti 1 od 10 dizajniranih CV-jeva uz konsultacije sa našim HR timom, 1 od 10 Poslovi Infostud poklon paketa i glavnu nagradu mobilni telefon - XIAOMI Redmi Note 11 Pro.

Pravila i uslove za igru možete videti na ovom linku.

ISTRAŽIVANJE

Želimo da vam olakšamo proces pronalaženja posla. Zato nam treba vaša pomoć i minut vašeg vremena za popunjavanje ankete o tržištu rada u 2022. godini.

Istraživanje možete popuniti na LINKU.

Kopiraj link