Vesti

Napravi Infostud profil uz pomoć AI tehnologije!

03.04.2024.
3 min

Želiš brzo i jednostavno da popuniš svoj dinamički CV? Uštedi vreme i energiju - dozvoli AI alatu da izradi Infostud profil za tebe! Sada to možeš učiniti uz naš novi alat koji će na osnovu tvojih podataka automatski popuniti  Infostud profil!

Popuni Infostud profil u samo nekoliko koraka:

1. Dodaj svoju biografiju: u sekciji “moj profil” izaberi automatsko popunjavanje profila, dodaj svoju postojeću biografiju (CV) i pokreni popunjavanje Infostud profila kandidata.

2. Automatsko popunjavanje uz pomoć AI alata: veštačka inteligencija tvoj CV pretvara u profil kandidata, automatski izvlači informacije iz tvog CV-ja i prebacuje ih u Infostud profil.

3. Završi popunjavanje: Nakon što dobiješ obaveštenje da je veštačka inteligencija završila pripremu tvog profila, poseti ga i proveri unete podatke. Tvoj profil će tada biti spreman za upotrebu!

Koje su pogodnosti korišćenja Infostudovog profila?

Infostud profil predstavlja dinamički CV koji možeš besplatno i lako kreirati. Ne brini ukoliko želiš nešto da izmeniš - to možeš učiniti u svakom trenutku. Čak i ako već pošalješ prijavu poslodavcu, možeš lako ažurirati svoj profil.

Brzo konkurisanje na oglase za posao:

Sa Infostud profilom kandidata imaš mogućnost brzog i jednostavnog konkurisanja na oglase za posao. Samo jednim klikom možeš izabrati konkurisanje profilom.

Predstavi se poslodavcima:

Infostud profil ti omogućava da se predstaviš poslodavcima kroz informacije o tvom obrazovanju, radnom iskustvu i veštinama. Čak i kada ne tražiš aktivno posao, poslodavci te mogu kontaktirati sa ponudom zaposlenja ukoliko uključiš vidljivost profila.

Popuni Infostud profil danas i olakšaj svoj put do novih poslovnih prilika!

Kopiraj link