Vesti

Ne propusti nijedan događaj za mlade uz Startuj “Dešavanja"

09.09.2024.
2 min

Otkrij novu funkcionalnost na Startuj Infostud sajtu – Dešavanja!

Sa zadovoljstvom ti predstavljamo novu funkcionalnost na našem sajtu – Dešavanja, koja ti omogućava lakši i pregledniji način za praćenje edukativnih i zabavnih događaja širom Srbije! Dešavanja su predstavljena u formi kalendara, kako bi ti omogućila da sve informacije pronađeš brzo i jednostavno.

Ne propusti nijedan događaj za mlade uz Startuj “Dešavanja"

Naša nova sekcija „Dešavanja“ ti omogućava da jednostavno pregledaš sve aktuelne događaje na jednom mestu, koristeći pregledan i intuitivan kalendar. Bez obzira da li te zanimaju edukativni seminari, radionice, konferencije ili zabavni događaji, sada ih možeš pronaći brzo i lako.

Prednosti naše nove funkcionalnosti Dešavanja:

  • Svi događaji na jednom mestu – Više nema potrebe da pretražuješ na različitim mestima; sve važne informacije su sada na dohvat ruke.
  • Filteri po gradu i tipu događaja – Bilo da tražiš događaje u svom gradu ili želiš da učestvuješ u nečemu edukativnom ili zabavnom, naši filteri će ti omogućiti da lako pronađeš ono što ti najviše odgovara.
  • Preglednost i jednostavnost – Na prvi pogled vidiš koji su događaji aktuelni, a klikom na svaki događaj dobijaš sve potrebne informacije, uključujući opcije za prijavu ukoliko su dostupne.

Za sada, ukoliko želiš da dodaš svoj događaj, možeš nam se obratiti putem emaila na kontakt@startuj.infostud.com. Uskoro će biti dostupan formular direktno na sajtu koji će ti omogućiti da sam/a uneseš informacije o svom događaju.

Naša misija je da obezbedimo da svi relevantni događaji za mlade budu na jednom mestu, čineći Startuj sajt nezaobilaznom destinacijom za sve vas koji želite da budete u toku sa najvažnijim dešavanjima. Ne propusti priliku da tvoj događaj bude među njima!

Startuj sa nama – budi deo svih važnih dešavanja!

Kopiraj link