Vesti

Održan panel na temu prilika za zapošljavanje u gejming industriji u Srbiji

15.11.2021.
1 min

Protekle nedelje, 5. novembra, održan je prvi u nizu događaja koji promovišu inicijativu francuskog instituta "Studiraj u Francuskoj, radi u Srbiji". Panel na temu “Prilike za zaposlenje u Srbiji u oblasti gejming industrije” moderirala je Milica Todorović (Ubisoft), a učesnici su bili Emanuel Delamar (Plaine Images), Relja Bobić (Udruženje igara Srbije) i Jelisaveta Lazarević (Svi za sve).

Foto: Startuj.infostud.com (Shutterstock)

Panelisti su govorili o motivaciji, strasti prema poslu i okolnostima koje navedu ljude da odaberu svoja zanimanja. Predstavljen je i presek tržišta zapošljavanja u gejming industriji u Srbiji. Svi govornici su predstavili svoje kompanije i njihove potrebe za zapošljavanjem kandidata u narednom periodu. 

Najdinamičniji deo panela je usledio kada su se i prisutni uključili u diskusiju, postavljajući brojna pitanja. gde je predstavljena i podrška Poslovi Infostud grupe ovoj inicijativi, koja je u skladu sa misijom "činimo Srbiju boljim mestom za rad".

Program "Studiraj u Francuskoj, radi u Srbiji" je namenjen studentima završnih godina studija i omogućava im da završe master studije uz stipendiju. Za više informacija o ovom programu potrebno je poslati mejl na adresu: Vesna.Adamovic@institutfrancais.rs.

 

Izvor: HelloWorld.rs

Kopiraj link