Vesti

Onlajn studentski sajam: Upoznajte francuske univerzitete

22.11.2021.
2 min

Odaberite Francusku i na vreme planirajte svoju profesionalnu budućnost!

Onlajn studentski sajam: Upoznajte Francuske univerzitete

U jeku kampanje za dodelu stipendija Vlade Republike Francuske za Master 2 i doktorate u ko-mentorstvu za akademsku 2022/2023. godinu kao i upisnih procedura francuskih visokoobrazovnih ustanova poput procedure DAP za osnovne studije, posetite naš drugi Onlajn studentski sajam: upoznajte francuske univerzitete koji će se održati u sredu 01. decembra 2021. od 10.00 do 19.00 časova na platformi. Ovaj sajam je plod saradnje sa Campus France, francuskom agencijom koja se bavi promocijom francuskog visokog školstva, mobilnošću i prijemom inostranih studenata i održava se u okviru tradicionalne manifestacije Tournée des Balkans.

Sajam će okupiti predstavnike francuskih univerziteta i prestižnih škola poput Sciences-PO, Ecole Polytechnique, INSA iz Ruana, EM Lyon, NEOMA Business School, Univerziteta Lion 1, Univerziteta Côte d’Azur iz Nice, Univerziteta u Ruanu, umetničke škole za fotografiju SPEOS Photographic Institute, državne biznis škole IAE d’Aix-Marseille, Instituta Pol Bokiz za hotelijerstvo, restoraterstvo i gastronomiju, inženjerske škole ESTP za građevinu i javne radove i brojne druge škole kao i rukovodioce Fondacije Tempus Erasmus +, frankofonih studijskih programa u Srbiji i na Balkanu.

Studenti i srednjoškolci kao i njihovi roditelji moći će da prisustvuju webinarima i neposredno stupaju u kontakt sa predstavnicima francuskih visokškolskih ustanova.

Iskoristite ovaj nezaobilazan događaj kako biste se dobro pripremili za univerzitetsku 2022-2023. godinu.

Detaljan program možete videti na ovom linku.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Napreduj uz Sajam poslova i praksi  „JobFair 17”!
17.10.2017.
1 min

Napreduj uz Sajam poslova i praksi „JobFair 17”!

Vesti
Pola stranih studenata u Evropi otkazaće studije ako nastava bude onlajn
13.08.2020.
2 min

Pola stranih studenata u Evropi otkazaće studije ako nastava bude onlajn

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti