Vesti

Otvoren konkurs Inspira grupe - Stipendije za studente u Subotici

02.11.2022.
2 min

Inspira grupa, do skoro poznata kao Infostud grupa, nastavlja da podržava mlade u našem gradu i šestu godinu zaredom dodeljuje stipendije studentima treće, četvrte godine ili mastera Ekonomskog fakulteta u Subotici, kao i studentima druge, treće godine ili mastera subotičke Visoke tehničke škole.  

Otvoren konkurs Inspira grupe - Stipendije za studente u Subotici

Stipendija obuhvata novčani iznos od 30.000 dinara mesečno u periodu od godinu dana, praksu u nekom od timova u okviru kompanije, kao i mogućnost zaposlenja posle završenog fakulteta.

Kako su naveli, kompanija će ove godine primiti studente za rad u sledećim oblastima: PHP ili JavaScript programiranje, Product menadžment, Linux sistem administracija, Prodaja, Finansije, Digitalni marketing i Ljudski resursi.  

Izabrani studenti će imati priliku da, osim svojih prvih poslovnih koraka u oblasti internet biznisa, razvijaju veštine komunikacije i timski rad uz mentore i kolege.

Otvoren konkurs Inspira grupe - Stipendije za studente u Subotici

Kako je jedna od naših najvažnijih vrednosti da stalno učimo i razvijamo se, želimo da pomognemo i mladima u njihovom profesionalnom razvoju i izboru karijernog puta. I ove godine dodelom stipendija želimo da podstaknemo studente koji žele da se razvijaju zajedno sa nama, uče o digitalnim proizvodima, ali i da daju svoj doprinos u razvoju usluga i sajtova Inspira grupe, kaže Anja Balažević iz HR tima.

Istakli su da prosek ostvaren na studijama ne utiče na odluku o izboru kandidata, već je važno da student nije stipendista neke druge kompanije, kao i da pokaže ambicioznost, proaktivnost i želju da uči i stekne praktična znanja iz različitih oblasti njihovog poslovanja.

Zainteresovani kandidati treba da pošalju CV, dokaz o studiranju (sliku prve strane indexa i overenog semestra), kao i naziv sektora za koji konkurišu na: anja.balazevic@inspiragrupa.com do 15. novembra.   

Kopiraj link