Vesti

Otvorene prijave za Voice of Students

01.03.2024.
1 min

Želiš da iskoristiš svoje studentske dane na najbolji mogući način i da se već sada upoznaš sa poslovnim svetom? Postani deo VofS-a!

Naša organizacija ti pruža nezaboravna iskustva, imaćeš priliku da se razvijaš, stekneš nova znanja, učestvuješ u organizovanju projekata o raznim ekonomskim temama i stvaraš dugoročna prijateljstva.

Imaćeš sjajnu priliku da se  oprobaš u kreativnom delu, osmišljavanjem upečatljivog sadržaja za društvene mreže i oslobađanjem treme kroz javne govore i vođenje konferencija.

Kroz naše aktivnosti steći ćeš poznanstva koja će ti značiti u daljem poslovnom napredovanju, kroz sastanke sa predavačima, sponzorima i prijateljima konferencije. Takođe, možeš naučiti i kako se vodi tim i članovi povezuju i motivišu za stvaranje novih prilika i uspeha.

Razvij ključne veštine poput liderstva, timskog rada i organizacije događaja - sve što će ti biti korisno za buduću karijeru !

Više o našim konferencijama imaš priliku da vidiš na instagram stranici @_vofs_ , a u koliko te zanimaju dodatna pitanja možeš da nas kontaktiraš ili se vidimo na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu!

PRIJAVE SU OTVORENE, iskoristi svoju šansu : https://forms.gle/ZyCRCsCRFASpvYP97

Kopiraj link