Vesti

Počeo je Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde

24.10.2023.
2 min

Nakon izuzetno uspešnog prošlogodišnjeg Regionalnog Sajma Poslova, sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se danas, po četrnaesti put, otvara najveći događaj u domenu zapošljavanja u našem regionu. Kao i prethodnih godina, Startuj.infostud.com će mladima iz celog regiona predstaviti svoju specijalnu ponudu poslova, pružajući im priliku da pronađu idealnu poslovnu priliku.

Počeo je Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde!

Regionalni Sajam Poslova će se održati u periodu od 24. do 31. oktobra, pružajući kandidatima iz celog regiona priliku da vide ponudu poslova svih poslodavaca i nađu idealnu poslovnu priliku za sebe. Prošle godine sajam je posetilo preko 250.000 ljudi samo u Srbiji i više od pola miliona na regionalnom nivou i imalo priliku da bolje upoznaju poslodavce, raspitaju se o otvorenim pozicijama i na kraju konkurišu i pronađu pravi posao za sebe.

I ove godine ističemo da se inicijativa "Otvoreni Balkan" nastavlja, omogućavajući kandidatima iz Severne Makedonije i Srbije da se zaposle u nekoj od ovih zemalja bez dodatnih dokumenata, radnih viza ili posebnih dozvola.

Vebinar za mlade: „Put do uspeha: Plan za početak uspešne karijere“

Tokom trajanja Regionalnog Sajma Poslova, organizovaćemo vebinar namenjen kandidatima. Za mlade koji završavaju školovanje i ulaze u svet rada, pripremili smo vebinar pod nazivom "Put do uspeha: Plan za početak uspešne karijere", gde ćemo zajedno istražiti optimalne korake za početak uspešne karijere.

Kao i prethodnih godina organizovana je i tradicionalna igra "Lov na blago" koja će posetiocima omogućiti osvajanje vrednih poklona poput dve noći u hotelu Mona na Zlatiboru za dve osobe, 10 vaučera od po 3.000 RSD u Vulkan knjižarama i 10 Infostudovih poklon paketa.

Vidimo se i ove godine na Regionalnom sajmu poslova! Bez obzira na vaše iskustvo ili trenutnu poziciju u karijeri, verujemo da će ovaj događaj imati nešto za svakoga. Ne propustite priliku da nas posetite od 24. do 31. oktobra na Regionalni sajam poslova i započnete svoju karijeru u pravom smeru.

Ovo je prava prilika da pronađete posao koji vam odgovara i da započnete svoju karijeru u pravom smeru. Vidimo se na Regionalnom Sajmu Poslova na https://regionalnisajamposlova.com/rs/  

U okviru sajma sprovodi se i veliko istraživanje tržišta rada u regionu koje možeš popuniti na sledećem linku.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Najveći online sajam zapošljavanja donosi preko 700 poslovnih mogućnosti
06.10.2022.
3 min

Najveći online sajam zapošljavanja donosi preko 700 poslovnih mogućnosti

Vesti
14. Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde
06.10.2023.
3 min

14. Regionalni sajam poslova: Mladi, vaša idealna prilika je ovde

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti