Vesti

PODRŠKA ZA PRVI KORAK U KARIJERI! Masterclass za mlade “Kako započeti i razvijati uspešnu karijeru” Ivanke Novaković

13.08.2024.
3 min

Svako od nas ima san, ali početak puta ka njegovom ostvarenju može biti izazovan. Ulazimo u svet karijere sa puno energije, ali često ne znamo gde i kako da krenemo. Kako pronaći pravu kompaniju? Kako se izboriti sa prvim izazovima? Kako doneti odluku između sigurnosti korporacije i slobode sopstvenog biznisa?

PODRŠKA ZA PRVI KORAK U KARIJERI! Masterclass za mlade “Kako započeti i razvijati uspešnu karijeru” Ivanke Novaković

Ivanka Novaković, iskusni HR stručnjak i lider u oblasti razvoja ljudskih resursa, razume te dileme. Zato smo mi iz Infostuda, zajedno sa Krojačevom školom i Ivankom, pripremili nešto specijalno za tebe - BESPLATAN online masterclass "Kako započeti i razvijati uspešnu karijeru." 

Ovaj kurs je kreiran da prođeš kroz sve korake - od prvih koraka u traženju posla do donošenja velikih karijernih odluka. Ivanka te vodi kroz šest praktičnih lekcija, ispunjenih primerima iz stvarnog života, kako bi ti pomogla da doneseš prave odluke i započneš svoj karijerni put sa samopouzdanjem.

Šta te očekuje: 

  • Kako započeti i razvijati uspešnu karijeru 
  • Traženje prvog posla - kako i ti biraš poslodavca 
  • Prvi dan na poslu - šta možeš da očekuješ 
  • Kako se nositi sa greškama i odnos sa šefom 
  • Promene u karijeri - kako ih prepoznati i savladati 
  • Korporacija ili sopstveni biznis - koja je prava odluka?

Kurs je prilagođen tako da odgovara mladima koji tek ulaze na tržište rada, ali i onima koji žele promenu u karijeri. A najbolji deo? Besplatan je i dostupan odmah! Prijavi se, gledaj, uči, i na kraju - osvoji sertifikat koji će ti pomoći da se istakneš. 

“Ivanka me je ohrabrila i motivisala da dobro razmislim o svim mogućnostima koje mi pruža trenutna pozicija u kompaniji i da iskoristim prilike koje mi se ukazuju”, utisak je polaznice ovog masterclass-a.

Kako da se prijaviš? 

Masterclass je dostupan na Krojačevoj školi, platformi za online učenje. Klikni na ovaj LINK, upiši se jednostavnom registracijom i odmah započni svoje učenje.

BONUS: 

Svi koji završe masterclass dobijaju promo kod za 20% popusta na godišnji pristup svim ostalim kursevima Krojačeve škole. Ovo je naša mala podrška za tvoj veliki korak ka uspešnoj karijeri.

Srećno! 

Kopiraj link