Vesti

Pokreni se i pripremi za svoju karijeru!

23.04.2021.
2 min

Studentska organizacija AIESEC te poziva na online događaj-radionicu koji će se održati 24.04.2021. u 18 časova preko Zoom platforme.

 

Pokreni se i pripremi za svoju karijeru!

 

Sam događaj organizujemo sa našim dugogodišnjim partnerima iz kompanije Coca-Cola Hellenic Bottling Company, od kojih ćete imati priliku da čujete kako što bolje da se pripremite za poslovni intervju, savete kao i iskustva ljudi koji su svoju karijeru započeli praksom i koliko im je ista značila.

 

Ovaj događaj će pomoći mladim ljudima da se upoznaju sa našim programima stručnih praksi u inostranstvu i da se osećaju spremnijim za iste. Programi stručnih praksi su odlična prilika za svakoga ko želi da radi na sebi u izazovnom i jedinstvenom okruženju, da razvija svoje veštine, upotpuni CV, i za to vreme upoznaje ljude, kao i kulture raznih zemalja.

 

Svako ko želi da radi na sebi je dobrodošao da se priključi i možda baš nakon ovog događaja ćeš biti inspirisan da načiniš svoj prvi korak ka nezaboravnom iskustvu!

 

Svi zainteresovani se mogu prijaviti putem ovog linka.

 

 

O AIESEC-u:

AIESEC je globalna mreža studenata koja razvija liderski potencijal mladih i pozitivno utiče na društvo. Prisustvom u preko 110 zemalja sveta, AIESEC predstavlja najveću omladinsku organizaciju vođenu od strane mladih. Svojim programima internacionalnih praksi i organizacijom edukativnih i društveno odgovornih projekata, AIESEC pruža mladima jedinstvenu mogućnost za lični i profesionalni razvoj!

 

Kopiraj link