Vesti

Pravo vreme za edukaciju je – SADA!

21.05.2021.
3 min

Besplatan dvodnevni festival znanja za mlade 25. i 26. maja

 

Iako prebacivanje na online režim studiranja nije bilo nimalo lako, svi su se ipak tome brzo prilagodili. Međutim, za studente je posebno važno da nastave i sa neformalnim obrazovanjem i usavršavanjem svojih profesionalnih veština. Uz znanja sa fakulteta, neophodno je da imaju i pristup praksi i iskustvima drugih ljudi – eksperata iz različitih sfera biznisa, koji će im pomoći na karijernom putu.

 

Coca-Cola HBC Srbija

 

Kako ovaj vid edukacije ne bi izostao, važno je da se različite edukacije prebace u „online” sferu. Nakon više od godinu dana pandemije virusa Covid19, već su nam dobro poznati različiti programi kojima svako može da pristupi na vrlo jednostavan način, samo uz laptop i dobru internet konekciju. Velika prednost online događaja jeste što im se može pristupiti sa različitih lokacija, gde god da se nalazimo. Takođe, posebno je važno napomenuti da su besplatni događaji veoma značajni svakom studentu, zbog često ograničenog budžeta. 

Jedan takav vebinar koji nam se bliži organizuje kompanija Coca-Cola HBC Srbija – „Pokreni znanje za samopouzdanje” 25. i 26. maja, na kom će predavači ispričati svoja profesionalna iskustva, ali i podeliti praktična znanja neophodna na početku karijere. Teme su raznovrsne, s obzirom na to da predavači dolaze iz različitih oblasti, tako da će priprema za ulazak u poslovni svet biti sveobuhvatna.

Vebinar je zamišljen kao miks neophodnih praktičnih znanja i veština, a polaznike očekuje i neformalni deo gde će svoja iskustva o pokretanju biznisa i karijere podeliti i blogerka Anastasija Grujić,kao i popularni glumac Ammar Mešić!

 

Vladimir PopovićStella Karl Ćosić Ammar Mešić

Osim Anastasije i Ammara, na vebinaru će svoja predavanja održati i Aleksandar Grašić, osnivač online Excel kursa „Microsoft Excel od početnog do naprednog nivoa na praktičnim primerima”, Vladimir Popović, osnivač Epic CV-ja, Mia Popić, master psiholog i psihoterapeut, Stella Karl Ćosić, profesionalni kouč, Dragana Bojić, ekspert za učenje i razvoj Coca-Cola HBC Srbija, kao i Bojana Bolović, ekspert za akviziciju i razvoj talenata iz iste kompanije.

Sjajni predavači prisutne će uputiti u to kako da koriste Excel, naprave kvalitetan CV, predstave se potencijalnom poslodavcu na najbolji način i samouvereno idu u budućnost. Uz to, dobiće i motivacione savete kako da izgrade svoje samopouzdanje i pronađu svoj put, a razgovaraće se i o pitanjima ličnih finansija, upravljanja projektima i predstavljanja u poslovnom svetu.

Osim toga, učesnici će imati priliku da osvoje zanimljive i korisne nagrade ukoliko se oprobaju u specijalnom kvizu, a takođe će uživati uz jedinstveni mix našeg poznatog DJ-a.

Vebinar „Pokreni znanje za samopouzdanje” predstavlja jedan u nizu događaja kojima kompanija Coca-Cola HBC Srbija ohrabruje mlade prilikom pronalaženja posla ili započinjanja sopstvenog biznisa, a u okviru programa Coca-Cola Podrška mladima. 

Otvorite vrata za nove prilike za učenje i usavršavanje! Prijavite se na linku: https://bit.ly/33REg0z i vidimo se na vebinaru!

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti
AI u svakodnevnici, industrijski i nauci - EESTech Challenge
15.04.2024.
1 min

AI u svakodnevnici, industrijski i nauci - EESTech Challenge

Vesti
NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 
12.04.2024.
9 min

NIS te zove, javi se: Andrijana i Filip rekli “Halo” i iskoristili svoju šansu 

Vesti