Vesti

Recenzije fakulteta na Startuj Infostud – Tvoj kompas za pravi izbor

16.09.2024.
3 min

Na Startuj Infostud platformi stigla je nova, super korisna funkcionalnost – recenzije fakulteta! Sada svi studenti mogu da podele svoje iskustvo i pomognu drugima u odabiru pravog fakulteta. Ovo je savršena prilika da se bolje informišeš pre nego što napraviš jedan od najvažnijih izbora u svom životu.

Recenzije fakulteta na Startuj Infostud – Tvoj kompas za pravi izbor

Kako funkcioniše?

Jednostavno je! Sada možeš da oceniš svoj fakultet kroz pet ključnih kategorija:

  • Nastavni kadar – Da li su profesori i asistenti bili tu za tebe kad ti je bila potrebna pomoć? Jesu li predavanja bila zanimljiva i korisna?
  • Stečeno znanje – Koliko si zapravo naučio/la tokom studija? Da li te fakultet pripremio za ono što te čeka u karijeri?
  • Karijerne mogućnosti – Da li ti je fakultet otvorio vrata ka praksi, stažiranju ili zapošljavanju? Ima li povezanosti sa kompanijama ili institucijama u tvojoj oblasti?
  • Zgrada/učionice – Da li je prostor u kojem provodiš vreme kvalitetan? Kakva je opremljenost učionica, laboratorija i drugih prostora?
  • Studentska služba – Kakva su ti bila iskustva sa administracijom? Da li su bili ljubazni i efikasni u rešavanju tvojih problema?

Uz ocene od 1 do 5, možeš napisati i svoje mišljenje o prijemnom ispitu i opšti utisak o fakultetu. Sve to možeš uraditi anonimno ili, ako želiš, da se potpišeš i javno izneseš svoj stav!

Sve na jednom mestu!

Na Startuj Infostud već možeš pronaći sve što ti je potrebno da saznaš o fakultetima u Srbiji. Od detalja o smerovima i prijemnim ispitima, do studentskog života i studentskih organizacija – sve je tu, na dohvat ruke. Sada, uz novu funkcionalnost recenzija, možeš dobiti i uvid iz prve ruke, direktno od onih koji su već prošli kroz sve to što tebe čeka.

Klikni ovde i istraži listu fakulteta, a već sada možeš pronaći i fakultete sa recenzijama. Svi fakulteti su već tu – sad je na tebi da izabereš svoj put!

Ako si već student, sad imaš priliku da podeliš svoja iskustva i pomogneš budućim brucošima da naprave najbolji mogući izbor. Tvoja recenzija može biti presudna nekome ko se dvoumi između više fakulteta, a smernice za postavljanje recenzija možeš pronaći ovde. Uključi se i postani deo zajednice koja olakšava život budućim generacijama studenata!

A ako tek planiraš da polažeš prijemni ispit, pripremi se na najbolji način koristeći naše testove znanja koji sadrže pitanja sa prijemnih iz prethodnih godina.

Ne zaboravi, izbor fakulteta je jedan od najvažnijih koraka u životu – neka tvoj izbor bude dobro informisan i siguran uz Startuj Infostud!

Kopiraj link