Vesti

Saznajte više o zaposlenju u oblasti digitalizacije industrijskih procesa

08.04.2022.
2 min

Fondacija Tempus i Ambasada Francuske, u saradnji sa Francuskim institutom, Asocijacijom AFA, Francusko-srpskom privrednom komorom i Infostudom, pozivaju sadašnje i svršene studente inžinjerskih nauka i istraživače, na događaj posvećen temi digitalizacije industrijskih procesa i mogućnosti zapošljavanja u ovom sektoru koji će se održati u sredu, 13. aprila 2022. od 9:30 do 17 časova, uživo u Muzeju nauke i tehnike u Beogradu (Skenderbegova 51). Radni jezik događaja je engleski.

Saznajte više o zaposlenju u oblasti digitalizacije industrijskih procesa

Ovaj celodnevni događaj čine dva komplementarna dela. Tokom prepodneva, u okviru Foruma inovacija, održaće se okrugli sto na temu digitalizacije industrijskih procesa, gde će biti predstavljene inovacije u ovom domenu, kao i mogućnosti za finansiranje istraživanja.

U poslepodnevnom delu, koji se realizuje kao deo inicijative „Study in France – work in Serbia”, predstavnici prestižnog francuskog univerziteta Institut Mines-Telecom i inicijative Digitalna Srbija upoznaće aktuelne i svršene studente sa mogućnostima za rad u ovom sektoru nakon studija, kao i sa prednostima na tržištu rada za studente koji su deo studija završili u inostranstvu. Nakon toga, učesnici će imati priliku za speed dating sa predstavnicima ljudskih resursa kompanija-članica Francusko-srpske privredne komore, gde će moći da se informišu o ovim kompanijama, postave pitanja i ostave svoj CV. 

Događaj je pre svega namenjen svršenim i sadašnjim studentima (inžinjerima) Elektrotehničkog, Mašinskog, Prirodno-matematičkog, Poljoprivrednog, Tehnološkog i srodnih fakulteta, te istraživačima, kompanijama koje se bave digitalnim inovacijama, predstavnicima univerziteta i instituta.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti popunjavanjem prijavnog formulara putem linka do popune slobodnih mesta, a najkasnije do utorka, 12. aprila 2022. godine u podne. Ukoliko budete imali tehničkih problema prilikom prijave ili su Vam potrebne dodatne informacije u vezi sa događajem, možete se obratiti Informativnom centru Fondacije Tempus putem imejla info@tempus.ac.rs ili telefona 011 3342 430, opcija 1.

Kopiraj link

Slični tekstovi

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!
10.02.2022.
2 min

Job Fair 2022 - Tvoja karijera počinje ovde!

Vesti
Stipendije Evropskog foruma Alpbah za studente iz Srbije
22.03.2017.
3 min

Stipendije Evropskog foruma Alpbah za studente iz Srbije

Vesti
Pet zlatnih medalja za đaka Matematičke gimnazije
12.06.2024.
3 min

Pet zlatnih medalja za đaka Matematičke gimnazije

Vesti