Vesti

Sitkom "Moja Slavice" u produkciji studenata FDU

27.04.2023.
2 min

Studenti treće godine Filmske i televizijske produkcije na Fakultetu dramskih umetnosti snimaju krajem aprila pilot epizodu sitkoma pod nazivom “Moja Slavice”.

Sitkom "Moja Slavice" u produkciji studenata FDU

Foto: Ilustracija - Bob Živković

Radnja sitkoma “Moja Slavice” dešava se u izmišljenoj pošti na periferiji grada gde poštanske službenice i radnik obezbeđenja provode svoje uobičajene radne dane ispunjene raznim dogodovštinama. Ali nad njihovim životima se nadvija tamni oblak u vidu opasnog prevaranta koji vara i potkrada poštanske službenice. U urnebesnoj komediji saznaćemo da li će Marko uspeti da prevari službenice i opljačka poštu.

Ovog puta u sitkomu ispred kamera se nalaze glumačke zvezde Jelena Gavrilović, Maja Šuša, Nikola Šurbanović, Jelena Puzić, Nataša Aksentijević, Ognjen Nikola Radulović, Ivan Kirinčić i Nađa Dulić. Publika će ponovo imati priliku da se susretne na malim ekranima, sa poznatim pevačem i novopečenim glumcem Mihajlom Veruovićem poznatijim pod scenskim imenom Voyage.

Sitkom "Moja Slavice" u produkciji studenata FDU

Pilot epizoda sitkoma “Moja Slavice” biće premijerno prikazana 3. juna na Producentskom danu, međunarodnoj manifestaciji posvećenoj studentskim radovima koja se tradicionalno održava svake godine na Fakultetu dramskih umetnosti.

Napredak sitkoma možete ispratiti i na Instagramu i Tik Tok-u.

Kopiraj link