Vesti

Skup Studenti u susret struci 12. i 13. aprila u Studenjaku

09.04.2024.
2 min

Skup Studenti u susret struci je prvi i najveći skup privrede i studenata strukovnih studija, koji se održava 12. i 13. aprila u Domu kulture "Studentski grad", Bulevar Zorana Đinđića 179 na Novom Beogradu (Studenjak). 

Skup Studenti u susret struci 12. i 13. aprila u Studenjaku

Sve o skupu, učesnicima panel diskusija kao i agendu sa tačnom satnicom pronađite na veb prezentaciji događaja: studentiususretstruci.rs. Na sajtu ćete pronaći i link za prijavljivanje, pa obavezno pošaljite prijavu na vreme i vidimo se u Studenjaku!

Analitičkim pristupom potrebama tržišta rada, želimo da kroz intenzivnu saradnju sa kompanijama omogućimo najboljim studentima akademija i visokih škola u zemlji bolje mogućnosti za pronalaženje prakse, prvog posla, praktičnu primenu stečenih znanja i upoznavanje sa biznis sferom. 

Tokom dva dana trajanja skupa okupićemo kompanije, najbolje studente strukovnih studija svih profila i usmerenja kao i samu akademsku zajednicu. Događaj će omogućiti rešavanje problema neadekvatnih kadrova poslodavcima, kao i bolju početnu poziciju budućim diplomcima kroz pravljenje prvih karijernih koraka. Skup Studenti u susret struci je idealno mesto za umrežavanje, razmenu iskustva i znanja.

Učesnici skupa će biti kompanije, studenti, visokoškolske ustanove (akademije i visoke škole), istaknuti pojedinci iz sveta biznisa i prosvete, kao i srednjoškolci (maturanti i učenici treće godine gimnazija i srednjih stručnih škola). Projekat uključuje dve panel diskusije, dvougao obračun između predstavnika generacije zed i generacije iks, sajam kompanija, simulacije intervjua za posao, sajam visokog strukovnog obrazovanja, prezentacije kompanija, akademija i visokih škola i takmičarski deo za studente.

Skup Studenti u susret struci 12. i 13. aprila u Studenjaku

Program počinje u petak u 10 časova. 

Kopiraj link