Vesti

Slušajmo mlade, jer imaju šta da kažu - FLUX radio 2023.

15.11.2023.
2 min

Studentkinje i studenti Fakulteta dramskih umetnosti, sa Katedre za menadžment i produkciju pozorišta, radija i kulture i Katedre za snimanje i dizajn zvuka, predstavili su ovogodišnji program FLUX radija koji će se emitovati od 20. do 24. novembra na dobro poznatoj adresi www.fluxradio.rs.

Slušajmo mlade, jer imaju šta da kažu - FLUX radio 2023.

Ovogodišnji FLUX radio realizuje se pod temom Vašar. Studenti poručuju da “Vašar nije samo onaj u Šapcu, Knjaževcu, Jagodini, Užicu, Nišu, Banja Luci ili na Bajloni pijaci, vašar je i FLUX radio stanica. Vašar je mesto predrasuda i stereotipa, ritual, gledanja u budućnost i vraćanja u prošlost, mesto trgovine i atrakcije. Mi na FLUX-u govorimo o vašaru emocija i energije”.

“Najznačajniji deo ovogodišnjeg FLUX-a jeste međunarodna saradnja koja je po prvi put ostvarena. Kroz emisiju Sudar vašara +38_ svi slušaoci će imati priliku da poslušaju šta to imaju da poruče studenti iz Podgorice, Splita, Zagreba, Dubrovnika, Banja Luke i Sarajeva” navode student i pozivaju sve zainteresovane da dođu na otvaranje ovogodišnjeg FLUX radija koje će se održati u subotu 18. novembra sa početkom u 20 časova na Fakultetu dramskih umetnosti.

Na ovogodišnjem FLUX radio slušaćemo o važnosti razumevanja društvenog i političkog aktivizma, bavićemo se pitanjem razlika među različitim subkulturama i imaćemo priliku da čujemo sve ono što danas zanima mlade kako u Srbiji tako i u regionu.

Tizer za FLUX Vašar 2023 možete videti ovde.

Više informacija možete videti na Instagram stranici FLUX radia.

Kopiraj link