Vesti

Studiraj na primorju Hrvatske - Saznaj sve na "Na koji ćeš faks"

09.02.2023.
3 min

Da li ste nekada razmišljali o studijama na primorju Hrvatske, ali niste sigurni gde da pronađete sve neophodne informacije o mogućnostima obrazovanja u ovoj zemlji?

Studiraj na primorju Hrvatske - Saznaj sve na "Na koji ćeš faks"

Pozivamo vas na događaj "Studiraj na primorju Hrvatske" u sklopu Regionalnog virtuelnog sajma obrazovanja "Na koji ćeš faks?". Ovaj događaj će se održati 13. i 14. februara sa ciljem povećanja svesti među mladima iz cele regije o mogućnostima studiranja na primorju Hrvatske. Na događaju ćete imati priliku da se upoznate sa Sveučilištem u Rijeci i Sveučilištem u Dubrovniku, kao i sa raznim mogućnostima koje oba sveučilišta nude svojim studentima. Događaj će se održati u virtualnom okruženju u Konferencijskoj sali na platformi sajma, gde će mladi moći da saznaju sve što ih zanima o studijama na ova dva sveučilišta. Na događaju će biti obezbijeđeni informativni materijali, a mladi će moći da postave pitanja i dobiju odgovore od predstavnika oba sveučilišta. Očekujemo da će ovaj događaj pomoći svim mladim ljudima iz regiona u donošenju odluke o njihovoj akademskoj budućnosti.

Svi zainteresovani već sada imaju mogućnost da posete štandove oba sveučilišta i saznaju nešto više putem njihovih brošura i dodatnij materijala priloženih na štandu.

O sajmu:

Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?” nudi jedinstvenu priliku mladima i njihovim roditeljima da dobiju informacije o mogućnostima upisa na osnovne, master i doktorske studije u zemlji i regionu, kao da saznaju sve što ih zanima o budućoj karijeri, zaposlenju i praksi. Sajam je počeo 17. novembra 2022. I trajaće do 1. oktobra 2023. godine. Posetioci sajma mogu da pristupe besplatno putem linka sa računara ili mobilnog uređaja. Učesnici sajma su visokoškolske ustanove i kompanije iz zemalja regiona (Srbija, Slovenija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Severna Makedonija i Crna Gora). Regionalni virtuelni sajam obrazovanja “Na koji ćeš faks?” ima za cilj da mladima iz regiona pomogne da donesu odluku o odabiru fakulteta i studijskog programa pravovremeno i sa dovoljno informacija. Sajam će, osim edukativnih i karijernih aktivnosti, uključivati i ekološke i humanitarne akcije.

Više informacija možete pronaći na: 

Kopiraj link