Vesti

Tim sa Fakulteta organizacionih nauka pobednik 7. takmičenja u upravljanju projektima IPMA Project Management Championship

16.03.2021.
2 min

Finale nacionalnog takmičenja u upravljanju projektima Project Management Championship održano je u nedelju 14. marta. Pobednički tim, čiji su članovi Sofija Seničić, Nikola Milošević i Ana Ristić, studenti Fakulteta organizacionih nauka, predstavljaće Srbiju na internacionalnom finalu ovog prestižnog takmičenja koje će se u septembru ove godine održati u Beogradu.

 

Pobednici takmičenja

 

Takmičenje organizuje Young Crew Srbija kao ogranak za mlade Udruženja za upravljanje projektima Srbija – IPMA Srbija, u okviru Međunarodne asocijacije za upravljanje projektima - IPMA (International Project Management Association)sa ciljem da mladima pruži priliku za razvoj, sticanje novih poznanstava i učenje kroz praksu.

Na ovogodišnjem takmičenju u okviru kvalifikacione runde koja je ove godine održana onlajn 27. februara učestvovalo je 46 timova. Više od 170 studenata sa 19 fakulteta iz cele Srbije imalo je priliku da timski rešava test od 100 pitanja za 100 minuta.
 
Šest timova koji su se istakli svojim znanjem i ostvarili najbolji rezultat, u nacionalnom finalu oprobalo se i u ulozi projektnih menadžera i rešavanju realnih poslovnih problema.

 

Ovaj projekat podržan je od strane: Ministarstva  omladine i sporta, Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Srpske asocijacije menadžera i Centra za razvoj karijere.


Svi studenti koju su zainteresovani da se uključe u projektnu zajednicu mogu pratiti sajt ipma.rs i instagram stranice @ipma.serbia@youngcrewserbia.

 

 

Kopiraj link

Slični tekstovi

Održano finale Druge tehnološke studije slučaja „Techcasestudy 2020“ na TMF-u
12.06.2020.
3 min

Održano finale Druge tehnološke studije slučaja „Techcasestudy 2020“ na TMF-u

Vesti
Prva nagrada za Milicu Maričić u Parizu
30.10.2018.
1 min

Prva nagrada za Milicu Maričić u Parizu

Vesti
Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP
19.04.2024.
3 min

Šta može biti ključ uspeha jednog preduznika: Besplatna AP

Vesti