Vesti

Treći susret privrede i studenata na FON-u: FONBoarding 2024

10.10.2024.
2 min

Danas je po treći put svečano otvoren najveći susret privrede i studenata na Fakultetu organizacionih nauka. Na samom početku imali smo priliku da čujemo novog dekana Fakulteta, prof. dr Marko Mihića, koji je istakao da osnovni cilj saradnje sa privredom treba da bude znanje koje će da izgradi jake, sposobne, akademske ličnosti koje preispituju okruženje i koje će doprineti zajednici.

FONBOARDING

Nakon dekana prisutne studente, predstavnike domaćih i globalnih kompanija, pozdravio je prodekan za saradnju sa privredom i inovacije, prof. dr Dušan Barać, koji je izdvojio da je značajn deo uspeha FON-a upravo njegova saradnja i spoj sa vodećim kompanijama i time osnažio studente u svojim prvim koracima razvoja karijere.

Kompanija Nelt, zlatni parner Fakulteta za 2024. godinu, prepoznala je vrednosti saradnje i ulaganja u akademsku zajednicu, ohrabrujući i druge na ovom putu.

Pozivam sve studente da iskoriste pun potencijal ovog događaja, budite radoznali i uspostavljajte nove konekcije koje su vam ovom jedinstvenom prilikom na raspolaganju”, studentima je poručila gđa Ivana Stevanović, menadžerka sektora razvoja u kompaniji Nelt, ujedno i alumnistkinja FON-a.

Danas će studenti na FON-u moći da stupe u kontakt sa preko 50 kompanija koje učestvuju na sajmu. Panelisti iz kompanija će otvoriti teme preduzetničkog razmišljanja i wellbeing-a,  predstaviti trendove u industriji i odgovoriti na pitanja mladih.

Drugog dana studente očekuje izazov iz prakse, mogućnost da testiraju svoje veštine rešavanja studije slučaja u okviru FON CHALLENGE.

Detaljan program događaja dostupan je na sajtu.

Kopiraj link